Algemeen

Betere blik op Jared Leto's look als Joker

Op dit moment testen ze kleurspoelingen uit voor de perfecte look.

door Ciara Voets op 07.03.2015 om 13:50 in Algemeen
Een paar dagen geleden kwam al het nieuws dat Jared Leto zijn haar had afgeknipt en zijn baard moest sneuvelen voor zijn rol als Joker in David Ayers Suicide Squad, nadat hij vijftien kilo moest aankomen. Maar nu hebben we een betere blik gekregen op de look die Jared mogelijk zal hebben als Joker.

Jared Leto's hairstylist Chase Kusero plaatste een foto op Instagram van het haar van Joker in Suicide Squad. Deze foto is veel duidelijker dan de foto die David Ayer plaatste. En het lijkt erop dat ze kleurspoelingen aan het testen zijn voor de perfecte look van de Joker. Even later werd de foto ook weer verwijderd, maar het internet zou het internet niet zijn als we geen kopie ervan konden vinden.
16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guid0

Avatar

Wilders is de Joker.

Dat wisten we toch al... 8-)

Ed Crane

Avatar

De foto ziet er anders nep uit, gewoon alsof iemand een witte haardos met fotoshop groenig heeft gekleurd. Volgens mij was dit volgens sommige bronnen ook het geval en is de foto niet echt. Maar goed, wie zal het zeggen.

Zelf hoop ik dat de Joker lijkt op die uit The Dark Knight Returns, mede omdat BvS gedeeltelijk op die strip is gebaseerd, dus een beetje nasty gentleman-gay-achtige Joker.

Jaymz82

Avatar

Ja precies, al een aantal dagen duidelijk dat het een fanmade photoshop is van een rode loperfoto.

http://batman-news.com/2015/03/05/jared-letos-hairstylist-shares-photo-of-his-green-joker-hair/

ridjieddo

Avatar

Hij lijkt meer op de joker in de huidige batman comics, die gast is echt sick!

Ed Crane

Avatar

Airbender "Ff gegoogled, ziet er verschrikkelijk uit.

Ik zie liever Leto als de Joker uit The Killing Joke of Arkham games."


Effe googlen geeft slechts een beperkte indruk. Je moet de tekenfilmversie kijken. Maar nee, het is niet verschrikkelijk, het zou een goede nieuwe versie zijn die nog onbekend is bij een groot publiek. De versie is ook meer ingehouden dan de over the top versies die sommigen voorstellen, en daarom juist eng.

Timme

Avatar

Dubbelpost

Masterbrain

Avatar

We snappen best wel allemaal dat het niet in te prenten is om een volwaardige Joker dan heath ledger te aanvaarden, want technisch en praktisch gezien is het onmogelijk om dat niveau te evenaren of naar een hogen niveau te tillen, laat staan uit te proberen Of Jared Leto moet ons keihard op Onze bek laten gaan of andersom.

De tijd zal het leren wanneer we de eindresultaat zien.

Ed Crane

Avatar

Masterbrain "We snappen best wel allemaal dat het niet in te prenten is om een volwaardige Joker dan heath ledger te aanvaarden, want technisch en praktisch gezien is het onmogelijk om dat niveau te evenaren of naar een hogen niveau te tillen, laat staan uit te proberen Of Jared Leto moet ons keihard op Onze bek laten gaan of andersom.

De tijd zal het leren wanneer we de eindresultaat zien."


Ik zou niet weten waarom dat niveau niet min of meer te evenaren is, want ik vond'm niet de ultieme Joker-incarnatie. Maar men moet niet gaan proberen met een soort net iets andere (of extremere) versie van diezelfde Joker te komen, ze moeten wel weer met echt iets anders komen.

Ed Crane

Avatar

Airbender "Ik heb het over zijn uiterlijk he. Hij is te handsome (LOL), ik wil een meer fucked up uitziende Joker."


Jawel, maar uiterlijk en karakter etc. liggen natuurlijk wel in elkaars verlengde. Persoonlijk hoef ik geen mismaakte/ extreme Joker, da's me te over the top. Persoonlijk wil ik graag weer meer de evil gentleman. Die foto van Timme vind ik ook goed.

JamesBond

Avatar

Ed Crane "Ik zou niet weten waarom dat niveau niet min of meer te evenaren is, want ik vond'm niet de ultieme Joker-incarnatie."


Ik denk ook niet dat er één ultieme Joker-incarnatie is… Heath Ledger was geweldig op zijn eigen manier en past gewoon perfect in het moderne Batman universum, Jack Nicholson was geweldig voor de films van Burton en was ook geweldig op zijn eigen manier! Dus ik denk niet dat er een ultieme Joker is.

Indy2606

Avatar

Deze foto is gemaakt met een instagram filter... Jared heeft zijn haar laten blonderen, zijn haren zijn (nog) niet groen.

Steve-O

Avatar

Indy2606 "Deze foto is gemaakt met een instagram filter... Jared heeft zijn haar laten blonderen, zijn haren zijn (nog) niet groen."

Als je goed kijkt zie je op sommige (onbewerkte) foto's nog een héél klein beetje groen in z'n haar maar dat valt niet op.

Ik ben erg benieuwd hoe Leto eruit gaat zien als de Joker. Ik denk dat hij een heel lichte kleur groen krijgt met zulk haar eronder! Ik neem aan dat hij in Toronto ook meteen het kostuum heeft gepast en de make-up voor het eerst opgehad heeft.

Aangezien ze over een maand beginnen met filmen verwacht ik daarvoor wel al een officiële foto van Leto als de Joker! Zou ook niet verkeerd zijn als we de anderen, of in ieder geval Smith en Robbie, dan ook al te zien krijgen :E

Shifty777

Avatar

JamesBond "Ik denk ook niet dat er één ultieme Joker-incarnatie is… Heath Ledger was geweldig op zijn eigen manier en past gewoon perfect in het moderne Batman universum, Jack Nicholson was geweldig voor de films van Burton en was ook geweldig op zijn eigen manier! Dus ik denk niet dat er een ultieme Joker is."


Ook eens met EdCrane en JamesBond. Sterker nog: toen Tim Burton's Batman nog recent was kon men zich niet voorstellen dat iemand een betere Jokes dan Jack Nicholson neer kon zetten. Heath Ledger had echter het voordeel dat hij er vele jaren tussen kreeg. Het waren beide ook totaal andere Jokers in hun eigen recht.

Persoonlijk ben ik geen grote fan van Jared Leto, al is het maar de negatieve indruk die hij op me gemaakt heeft met zijn gefaalde poging tot frontman in een band zijn. Maar ik sta er voor open en hoop dat hij er iets tofs van maakt.

NieuwsFilm