Veel details rond 'Mission: Impossible 5'

De schurk is bekend en de trailer komt er spoedig aan!

Via een Q&A-sessie op Twitter heeft regisseur Christopher McQuarrie flink wat details prijsgegeven over Mission: Impossible 5 die deze zomer in de bioscoop verschijnt. Hij liet e.e.a. weten over de slechterik, de toon van de film, de titel, de trailer en de mogelijke problemen rond de opnames van de slotscène

Natuurlijk is menigeen nieuwsgierig naar de eerste beelden. Volgens McQuarrie zal deze spoedig verschijnen, samen met de officiële titel. Wat betreft de veronderstelde problemen met de opnames voor de finale was hij kort. Er was iets meer voorbereidingstijd nodig voor de opnames die op dit moment nog plaatsvinden, aldus McQuarrie die ook meldde dat het vijfde deel een eerbetoon zal zijn aan de originele tv-serie en een meer "old-school" toon zal hebben.

Ook liet McQuarrie weten dat Sean Harris de slechterik speelt en dat zowel Paula Patton (Mission: Impossible - Ghost Protocol) als Maggie Q (Mission: Impossible 3) zijn gevraagd terug te keren. Zij moesten echter afzeggen vanwege volle agenda's. Jeremy Renner en Ving Rhames zullen grotere rollen hebben ten opzichte van de vierde film en Simon Pegg zal vuile handen krijgen.

De vijfde M:I-film, ook met Tom Cruise, Alec Baldwin, Simon McBurney en Rebecca Ferguson, draait vanaf 30 juli in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair