Algemeen

James Gunn: ''Marvel niet aanwezig op San Diego Comic-Con 2015''

Daarnaast geeft hij antwoord op een aantal vragen over Guardians of the Galaxy 2.

door Zilko Tarici op 10.03.2015 om 12:23 in Algemeen
Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn heeft, in tegenstelling tot andere regisseurs, een hechte band met zijn fans en reageert regelmatig vragen via zijn Facebookpagina. Gisteren beantwoordde hij wederom een aantal vragen en liet daarbij vallen dat Marvel Studios in juli niet aanwezig zijn bij de jaarlijkse Comic-Con in San Diego. Zelf zal hij misschien wel aanwezig zijn, maar niet om over Marvel-films te praten.

Hoewel dit teleurstellend zal zijn voor bezoekers van de SDCC, is het ook begrijpelijk te noemen, gezien het feit dat Marvels moederbedrijf DIsney in augustus de D23 Expo zal houden en daar waarschijnlijk een aantal grote aankondigingen zal doen. Naast de vraag over Marvels aanwezigheid, beantwoordde Gunn ook een aantal andere vragen, waarvan je hieronder de belangrijkste kunt lezen:

- Gunn zou dolgraag willen werken met Guardians of the Galaxy-fan Al Pacino, maar alleen als hij de juiste rol voor hem kan vinden. Dat geldt ook voor Meryl Streep.

- De opnames van Guardians of the Galaxy 2 zullen in Atlanta plaatsvinden, waar vorige zomer ook Ant-Man werd gefilmd. De eerste Guardians-film werd in Engeland gefilmd, waardoor de crew hoogstwaarschijnlijk veelal anders zal zijn. Gunn liet wel vallen dat hij waarschijnlijk een andere reden heeft om in de toekomst naar Engeland te gaan.

- Karen Gillian, Michael Rooker en Sean Gunn zullen allen terugkeren voor Guardians 2.

- Gunn zal een film produceren die hij heeft geschreven, maar is nog op zoek naar een regisseur.

- Gunn zou dolgraag een Squirrel Girl-film willen maken en probeerde voorafgaand aan Guardians 2 een film van Hit Monkey te maken.

- Zijn droom comic book-film buiten het Marvel-universum zou gebaseerd zijn op Grant Morrisons We3, de miniserie uit 2004 over een hond, een kat en een konijn die genetisch worden gemodificeerd om als moordmachines te fungeren. New Line Cinema was ooit van plan om de kruising tussen Homeward Bound en The Terminator te maken.

- Gunn wil een andere grote film buiten Marvel regisseren, maar dat kan nog een tijdje duren. Hij denkt hier momenteel over na.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

miguyouni

Avatar

Airbender "Bijna iedereen kijkt toch uit naar Batman V Superman en Suicide Squad :E"
nee niet echt :N

Spawn999

Avatar

Vervolg Tromeo and Julliet is altijd welkom :+

bigmichiel

Avatar

Karen Gillian terug? Dat vind ik helemaal niet erg :D

thehungergames

Avatar

Airbender "Bijna iedereen kijkt toch uit naar Batman V Superman en Suicide Squad :E"


Ik in ieder geval wel!

Geraaar

Avatar

Airbender "Al 2 jaar het populairst op Comic Con, de twee populairste superhelden ooit voor het eerst samen in een film en nog een film die veel buzz krijgt, ik dacht dat de meesten wel er na uit zouden kijken.

Maar omdat jij 'nee niet echt' zegt zal het vast niet zo zijn :} ;)"

Ik denk dat de twee populairste superhelden ooit, batman en spiderman zijn. Superman is ook populair maar als ik aan iemand vraag om mij een superheld op te noemen dan krijg ik toch als eerst spiderman en batman.

NieuwsFilm