Stephanie Sigman in 'Spectre' als Bondgirl Estrella

Mooie Mexicaanse wordt nog even snel ingevlogen als oogappeltje.

Ondanks dat de opnames van Spectre al een tijd onderweg zijn, is actrice Stephanie Sigman (Miss Bala, Pioneer) aangetrokken voor de rol van een Bondgirl, met de naam Estrella. Dit is bekend gemaakt door EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer en Sony Pictures Entertainment.

De (nieuwe) vrouwelijke rollen in de 24e James Bond-film worden ook gespeeld door Monica Bellucci (Lucia Sciarra) en Léa Seydoux (Dr. Madeleine Swann). Andere rollen zijn voor Daniel Craig (007), Rory Kinnear (Tanner), Naomie Harris (Miss Moneypenny), Ben Whishaw (Q), Christoph Waltz (Oberhauser), David Bautista (Mr Hinx), Andrew Scott (Denbigh) en Ralph Fiennes als M.

In Spectre wordt Bond door een cryptische boodschap uit zijn verleden op het spoor gezet van een sinistere organisatie. Terwijl M. een strijd levert tegen politieke krachten, om de geheime dienst in leven te houden, weet Bond de lagen van bedrog weg te pellen om de afgrijselijke waarheid achter SPECTRE (SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion) te onthullen.

Spectre van Skyfall-regisseur Sam Mendes draait vanaf 6 november in de Nederlandse bioscoop. Hieronder een foto van Sigman in de film Miss Bala (2011).



NieuwsFilm

meest populair