Ben Foster toegevoegd aan 'Da Vinci Code'-sequel 'Inferno'

Hij wordt één van de mensen die Robert Langdon (Tom Hanks) het leven zuur gaat maken.

Columbia Pictures heeft Ben Foster (Lone Survivor, 3:10 to Yuma) toegevoegd aan de cast van Inferno, de derde film uit de franchise die begon met The Da Vinci Code (2006) en werd voortgezet met Angels & Demons (2009). Ron Howard zal wederom de regie op zich nemen en Tom Hanks speelt nogmaals de rol van Robert Langdon. Andere namen in de cast zijn die van Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy en Sidse Babett Knudsen. Het is nog niet bekend welke rol Foster zal gaan spelen, maar wel weten we dat het om een schurk gaat.

In Inferno ontwaakt Langdon in een Italiaans hospitaal en hij blijkt aan geheugenverlies te lijden. Samen met dokter Sienna Brooks probeert hij zijn geheugen weer terug te halen. Er is wel haast bij aangezien er een psychopaat rondloopt die een wereldwijde plaag wil verspreiden. Dit is op de een of andere manier verbonden aan Dante’s Inferno, een van de meest legendarische literaire meesterwerken ooit.

Inferno, met een scenario van David Koepp gebaseerd op het boek van Dan Brown, staat gepland voor 14 oktober 2016. De opnames moeten over een maand van start gaan.



NieuwsFilm

meest populair