Nieuwe beelden tonen kostuums 'Fantastic Four'

En het tweede deel is een weekje uitgesteld, door Star Wars: Episode VIII.

Er zijn weer vier nieuwe foto's vrijgegeven van Josh Tranks The Fantastic Four-reboot. De foto's tonen ons drie van de helden: Mr. Fantastic (Miles Teller), The Invisible Woman (Kate Mara) en The Human Torch (Michael B. Jordan). De (begrijpelijke) grote afwezige is The Thing (Jamie Bell). Vermoedelijk wil filmstudio Fox beelden van deze held zo lang onderdrukken in de reclamecampagne.

Verder hebben we nog nieuws over de releasedatum van de reeds geplande vervolgfilm. Die zou eigenlijk op 2 juli 2017 uitkomen, maar is in Nederland nu zo'n twee weken naar achteren geschoven. Dat is geen grote wijziging, maar geeft de film wel flink wat ademruimte, gezien de release van Star Wars: Episode VIII vlak daarvoor.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

In The Fantastic Four teleporteren vier jonge wetenschappers naar een alternatief en gevaarlijk universum. Hun fysieke vorm verandert op een schokkende manier waardoor ook hun leven onherroepelijk verandert. Ze moeten als team leren samenwerken om zo hun nieuwe krachten ten volste te benutten om de aarde te redden van een vroegere vriend die verandert in een vijand: Victor Domashev (Toby Kebbell).

The Fantastic Four verschijnt op 6 augustus in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair