Algemeen

Josh Gad speelt LeFou in Disney's 'Beauty and the Beast'

Emma Watson en Dan Stevens werden onlangs gecast als de hoofdpersonages.

door Zilko Tarici op 15.03.2015 om 16:17 in Algemeen
Vandaag hebben we wederom castingnieuws rondom Bill Condons live-actionversie van de Disney-klassieker Beauty and the Beast voor jullie. Josh Gad (Olaf in Frozen) zal de rol spelen van LeFou, de handlanger van schurk Gaston (Luke Evans) in de film. Jesse Corti sprak de stem van het personage in in de tekenfilm uit 1991.

LeFou was een personage dat speciaal voor de tekenfilm werd bedacht. Hij kwam niet voor in Jeanne-Marie Leprince de Beaumonts oorspronkelijke sprookje voor, dus het moge duidelijk zijn dat deze filmversie niet veel zal afwijken van de Disney-tekenfilm. Dit is echter nog niet bevestigd door de studio.

Gad zal verder te zien zijn naast o.a. Emma Watson en Dan Stevens, die de titulaire personages spelen. Het script van de film werd geschreven door Evan Spiliotopoulos en Stephen Chbosky. David Hoberman en Todd Lieberman produceren de film, waarvan de opnames later dit jaar in Groot-Brittannië zullen starten.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Evermind

Avatar

Yup, dat liedje zit nu in mn hoofd :P wat heb ik die film vaak gezien! Ik ben toch ook wel benieuwd naar deze, hoop maar dat het niet te veel gaat tegenvallen.

NieuwsFilm

meest populair