Nieuwe foto's 'Mad Max: Fury Road'

En Charlize Theron over personage.

Er zijn weer een aantal foto's vrijgegeven van George Miller Mad Max: Fury Road. De beelden tonen ons hoofdrolspeler Tom Hardy als Max en Charlize Theron als Furiosa. In een interview ging zij verder in op haar personage en waarom ze denkt dat het een sterke vrouw moest zijn.

Daarnaast heeft Junkie XL recent nog iets verteld over de lengte van de film. De muzikant reisde naar Sydney om daar een versie van de film te bekijken. "Op dat moment had de film geen begin, en er was nog geen einde. De eerste en de laatste akte waren er nog niet, de tweede akte wel en die duurde drie uur. Dus de reden waarom het zo mooi uitzag, ligt in de grote, grote scènes die in Namibië opgenomen zijn... er zit daar niet veel CGI in."

Dan is er nog het interview met Theron. "George [Miller] wilde een vrouw die haar mannetje kon staan naast Max. En dat was eigenlijk alles wat ik dacht, 'Wauw, een vrouw die naast hem kan staan, in die wereld, dat zou fucking geweldig zijn.' Hij verkende vrouwen van alle leeftijden in die wereld en er was iets waardoor ik dacht dat het bijna beter was dan Max. Het is erg moeilijk voor een vrouw om zich zo te voelen, als ze zo'n wereld instapt."

De film gaat in mei in première.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair