Mahira Khan maakt Bollywood debuut met Shah Rukh Khan

Speelt rol van echtgenoot van de Bollywood superster in ‘Raees’.

De Pakistaanse actrice Mahira Khan zal haar Bollywood- debuut maken in de film Raees tegenover Shah Rukh Khan. Raees is een actiethriller van regisseur Rahul Dholakia en wordt geproduceerd door Excel Entertainment en Red Chillies Entertainment.

In de film zal Shah Rukh Khan een bootlegger spelen en vertolkt Mahira Khan de rol van zijn liefhebbende echtgenoot. Nawazuddin Siddique heeft een bijrol als de politieagent, die Shah Rukh Khan op de hielen zit.

Het is niet de eerste keer dat een Pakistaanse actrice in een Bollywood productie speelt, alleen nog nooit tegenover Shah Rukh Khan. Mahira Khan werd ontzettend populair in India dankzij haar rol in de dramaserie Humsafar, die ook in India werd uitgezonden. Maar volgens Rahul Dholakia was het niet haar populariteit, die haar de rol bezorgde. "Dat was alleen een bonus. We hebben haar gecast omdat de film zich afspeelt in een islamitische ghetto in Gujarat en het personage moet er op een bepaalde manier uitzien. We hadden geluk dat we toen Mahira vonden."

Voor regisseur Rahul Dholakia vormt het zijn eerste film in vijf jaar. Hij maakte eerder onder meer het succesvolle Parzania. De verwachting is dat Raees in 2016 wordt uitgebracht.



NieuwsFilm

meest populair