Nieuwe info over rol Batman in 'Suicide Squad'

Zelfs de regering zou geen fan zijn van Batman.

Latino Review heft een scoop te pakken rond DC-film Suicide Squad. Volgens de website, die vaak met dit soort geruchten komt, zal Batman (Ben Affleck) als een soort boeman te zien zijn in de film van regisseur David Ayer.

”Details over de godverdommese #Batman in #SuicideSquad #Spoiler #Waarschuwing” schrijft El Mayimbe. ”Volgens bronnen, is Batman een soort grote boeman, die door de regering ECHT gehaat wordt. Voor de gebeurtenissen in #BatmanvSuperman, is DE JOKER de enige die hem ooit echt ontmoet heeft of gekend en daarom is hij zo belangrijk voor Amanda Waller. Ze hebben beelden van Batman in actie, waar ze allemaal naar kijken. Er zit wat dialoog in, waarin ze zeggen dat Batman de sleutel is, voor het opsporen van alle “supers”. Erg cool materiaal.”

Dat duidt er dus op dat er in de aankomende DC-films een bepaalde tegenstelling ontstaat tussen de Amerikaanse regering en de superhelden. Hoe zich dat precies af moet spelen, is natuurlijk nog de vraag, maar het klinkt als een interessante opzet. Wat vinden jullie van het gerucht?



NieuwsFilm

meest populair