R-Rating voor 'Mad Max: Fury Road'

En bekijk een gloednieuwe internationale trailer

De rating van George Millers Mad Max: Fury Road is binnen. De MPAA, de organisatie die verantwoordelijk is voor het kijkadvies in de Verenigde Staten, geeft de film een R-rating. Daartoe is de organisatie gekomen wegens ”gewelddadige beelden, gedurende de hele film te zien, en verontrustende beelden.”

Verder is er een gloednieuwe Japanse trailer vrijgegeven voor wat alweer de vierde film in de franchise is. Wederom ligt de nadruk op het visueel spektakel dat de productie te bieden heeft. We zien nieuw materiaal van Tom Hardy als Max en Charlize Theron als Furiosa.


Mad Max: Fury Road speelt zich af in de meest afgelegen plaatsen van de planeet, in een woestijn, waar de mensheid gebroken is en iedereen het tegen elkaar op moet nemen om te kunnen overleven. In deze wereld van vuur en bloed, bestaan twee voortvluchtige rebellen die de orde wel eens zouden kunnen herstellen. Er is Max, een man van actie en een man van weinig woorden, die geestesrust zoekt na het verliezen van zijn vrouw en kind. En… Furiosa, een vrouw van actie en een vrouw die gelooft dat de enige manier om te overleven ligt in het bereiken van haar thuisland uit haar kindertijd.

Vanaf 14 mei in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair