Poll

POLL: Welke Avenger zal als eerste sneuvelen?

Vroeg of laat zal een van hen eraan moeten geloven.

door Bram de Groot op 22.03.2015 om 19:28 in Poll
Voor veel van de acteurs is het volgende maand te verschijnen Avengers: Age of Ultron het zoveelste optreden in het Marvel Cinematic Universe. Van Robert Downey Jr. is bekend dat hij een duizelingwekkende vergoeding krijgt voor zijn aandeel en de acteur heeft al eens aangegeven dat hij aan stoppen denkt. Dit geldt ook voor andere acteurs. Het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat één van de bepalende personages sneuvelt in de franchise.

De kans dat er een personage komt te overlijden in Age of Ultron is overigens aanwezig. Regisseur Joss Whedon liet als eens doorschemeren dat we op dat vlak een verrassing kunnen verwachten. Overigens ging er al eens een belangrijk personage dood. In The Avengers (2012) legde S.H.I.E.L.D.-agent Phil Coulson (Clark Gregg) het af tegen Loki (Tom Hiddleston). Voor de serie Agents of S.H.I.E.L.D. werd hij weer tot leven gewekt. Iets waar we altijd rekening moeten houden in superheldenland.

In deze POLL zetten we de belangrijkste - reeds actieve - Avengers-personages op een rij en stellen we de vraag: welk van deze personages gaat volgens jou het eerste dood in het Marvel Cinematic Universe?


45 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

sjef

Avatar

Ik denk zelf iron man maar omdat hij vrij populair is zal hij niet zo snel sterven. Mijn favoriet is captain america dus ik hoop dat hij nog lang blijft leven.

ps in de poll mis ik de namen van quicksilver en scarlet witch

mathias

Avatar

Phil wie?

Scheerzeep

Avatar

sjef "Ik denk zelf iron man maar omdat hij vrij populair is zal hij niet zo snel sterven. Mijn favoriet is captain america dus ik hoop dat hij nog lang blijft leven.

ps in de poll mis ik de namen van quicksilver en scarlet witch"


In het nieuwsbericht staat ook dat het gaat om het huidige team, vandaar dat ze er niet tussen staan Smiley face

Al denk ik dat Quicksilver een van de nieuwe Avengers wordt en ook in deze film weer sneuveld.

Scheerzeep

Avatar

mathias "Phil wie?"


Zie: http://en.m.wikipedia.org/wiki/Phil_Coulson

Ereptile

Avatar

Een beetje een aparte POLL vind ik. Zeker als je de recente spoilers mag geloven. Met Age of Ultron ben ik wel benieuwd wat ze op het eind met Ultron gaan doen. Blijft hij in bewaring of word hij simpelweg gedeactiveerd?

Scheerzeep

Avatar

Ereptile "Een beetje een aparte POLL vind ik. Zeker als je de recente spoilers mag geloven. Met Age of Ultron ben ik wel benieuwd wat ze op het eind met Ultron gaan doen. Blijft hij in bewaring of word hij simpelweg gedeactiveerd?"


Ik vermoed The Collector.

Roeltje

Avatar

En War Machine dan?

Joslyn

Avatar

Ik geloof niet dat in age of ultron al doden vallen. Er zijn al teveel namen bevestigd voor civil war

JamesBond

Avatar

Ik denk dat jammer genoeg Hawkeye als eerste zal sneuvelen… Hij is toch wel één van mijn favoriete Avengers! Smiley face

Grendizer

Avatar

Niemand gaat echt dood in het marvel univers,vroeg of laat omen ze altijd weer terug.
Of je nou andere tekenaar hebt,of andere acteur,dat maakt qua verhaal nooit veel uit.

Scheerzeep

Avatar

JamesBond "Ik denk dat jammer genoeg Hawkeye als eerste zal sneuvelen… Hij is toch wel één van mijn favoriete Avengers! Smiley face"


Serieus? Persoonlijk vind ik Hawkeye echt een doodsaai karakter met maar weinig inhoud. Totaal overbodig.

Wat vind je er zo leuk aan, als ik vragen mag? Smiley face

johnwayne

Avatar

Als ze de lijn van de comics volgen is Civil War voorlopig de laatste film met Steve Rogers als cpt. America en heeft z'n vervanger zich al aangekondigd in 'The Winter Soldier'.
Voor Thor zal 'Ragnarok' ook voorlopig het laatste deel zijn, want ook in die strip wordt Thor voor een tijdje op ijs gelegd.
Beide helden komen natuurlijk weer na een tijdje terug, want zowel bij Marvel als DC sterft geen enkele held echt, met als uitzondering Marvel's Cpt. Marvel die in de jaren '80 dramatisch aan kanker mocht overlijden en geen comeback kreeg.

DeMuizenkoning

Avatar

Beetje vreemde poll, hier wordt al zoveel over gespeculeerd.. Maar ik ga dan toch ook voor Hawkeye, alleen vanwege het feit dat ik het persoonlijk het minst interessante personage vind.

Jan231

Avatar

Ik verwacht dat Quicksilver of Hawkeye zal sterven in Age of Ultron.

Ik denk overigens ook dat Black Widow zal vertrekken, aangezien er al veel aandacht is voor een achtergrondverhaal in deze film. Na de komende films zullen denk ik Iron Man, Cap en Thor (Civil War, Ragnarok etc.) ook terugtreden en ruimte maken voor Dr. Strange, Black Panther, Ant-Man (Winter Soldier?) enz.

Ik hoop overigens dat Cap en Thor nog wel 'cameo's' zullen hebben in Infinity War.

WeaponX

Avatar

mathias "Phil wie?"


Phil Coulson was de sleutel tot The Avengers samenbrengen, word officieel gezien als een Avenger door Nick Fury & Coulson is nu directeur van S.H.I.E.L.D.

WeaponX

Avatar

Aangezien Iron Man, Falcon, Cap, Black Widow & Hawkeye terug komen voor Civil War denk ik dat of War Machine doodgaat. Een goede vriend van Tony waardoor hij zich schuldig voelt en in Civil War het registratieprogamma voorzet om zoiets nooit meer te laten gebeuren. Of Quiksilver door Ultron waardoor Scarlet Witch zich aansluit bij The Avengers. Dit zijn maar speculaties maar ik denk dat ze eerder voor bijrollen gaan dan gelijk de echte Avenger afmaken wat ze overigens snel genoeg gaan doen!

Ed Crane

Avatar

Hopelijk Thor! Oh man, daar heb ik nu al zin in :B T+)

kaedir

Avatar

Anders, namelijk: uncle ben

Goov25

Avatar

Ik denk ook Hawkeye. Persoonlijk vind ik dat jammer, omdat hij niet echt de ruimte krijgt op het scherm; zijn karakter wordt niet uitgediept (en de acteur mag ik graag). Maar precies daarom lijkt hij mij logisch dat ie snel het loodje legt.

Angelater

Avatar

Ik vermoed in ieder geval dat Evans het onderspit zal delven in zijn eigen volgende deel, simpelweg vanwege zijn contract en omdat er roddels zijn dat hij de toorts aan zijn ondode vriend zal overdragen.

WeaponX

Avatar

Angelater "Ik vermoed in ieder geval dat Evans het onderspit zal delven in zijn eigen volgende deel, simpelweg vanwege zijn contract en omdat er roddels zijn dat hij de toorts aan zijn ondode vriend zal overdragen."


Ja of aan Falcon

rjnacken

Avatar

kaedir "anders, namelijk: uncle ben"

Ed Crane

Avatar

rjnacken "
"


:D

Artificialis

Avatar

Hoewel ik het erg jammer zou vinden verwacht ik dat Captain America zal komen te overlijden in Civil War. En door niemand minder dan Iron Man. Waar hij ongetwijfeld een permanent trauma aan over zal houden.

jaime91

Avatar

ALS er al een personage zal sterven zal het tussen Hawkeye of Nick Fury gaan. Beide personages hebben namelijk niet echt een doel meer in het Marvel Universum. Al kunnen ze met Hawkeye wel nog meer doen dan met Fury aangezien Hawkeye nog maar weinig te zien is geweest en Fury's rol steeds minder belangrijk wordt.

Dus als ik zou moeten gokken dan gok ik op Nick Fury. Al vraag ik me af of Marvel ooit een personage echt durft te laten sterven. Dat vind ik namelijk het grootste minpunt bij Marvel. Inmiddels weet ik gewoon dat als er een personage ''sterft'' in een Marvel film dat personage niet echt dood is. En dat maakt hun films ook deels voorspelbaar. Maar goed, mijn stem gaat dus naar Nick Fury.

YOLO

Avatar

Mijn vermoeden Steve Rogers / Captain America weliswaar in Civil War niet in Age of Ultron natuurlijk.

Timme

Avatar

Ik denk dat Thor sterft in AOU want Ragnarok is een cyborg versie van Thor

Maar mijn geld staat op James Rhodes.

DeMuizenkoning

Avatar

WeaponX "Aangezien Iron Man, Falcon, Cap, Black Widow & Hawkeye terug komen voor Civil War denk ik dat of War Machine doodgaat. Een goede vriend van Tony waardoor hij zich schuldig voelt en in Civil War het registratieprogamma voorzet om zoiets nooit meer te laten gebeuren. Of Quiksilver door Ultron waardoor Scarlet Witch zich aansluit bij The Avengers. Dit zijn maar speculaties maar ik denk dat ze eerder voor bijrollen gaan dan gelijk de echte Avenger afmaken wat ze overigens snel genoeg gaan doen!"


Ah good thinking.. :P

Airbender "Black Widow en Hawkeye heb ik nooit gezien als core members. Quicksilver en Scarlet Witch is leuk voor een keer maar vind dat ze niet thuis horen in de MCU. Hulk is in de ruimte (Planet Hulk), de rest is dood. Iron Man en Captain America sterven beide in Civil War, Thor en Loki in Ragnarok.

Trouwens een soort 'droom Avengers-team' POLL zou ook leuk zijn Smiley face"


Doe maar ruig ;) Maar inderdaad, droom Avengers-team zou inderdaad een erg leuke poll zijn, al is het misschien een beetje lastig te 'organiseren' hoe te stemmen.. Maar wel een leuk idee:Y

Decepticon

Avatar

jaime91 "ALS er al een personage zal sterven zal het tussen Hawkeye of Nick Fury gaan. Beide personages hebben namelijk niet echt een doel meer in het Marvel Universum. Al kunnen ze met Hawkeye wel nog meer doen dan met Fury aangezien Hawkeye nog maar weinig te zien is geweest en Fury's rol steeds minder belangrijk wordt."
Daar sluit ik mij bij aan Jaime. Ik vind Hawkeye iig het minst interessante personage en heeft imo de minste inhoud.
Maar de rol Fury wordt idd steeds minder belangrijk, hoewel hij in The Winter Soldier nog wel belangrijk was, maar ik had wel liever gezien dat Fury echt dood ging in TWS.

Ik heb op Hawkeye gestemd, maar ik hoop en denk dat hij nog wel wat spectulaire scenes krijgt in Age of Ultron.

Captain America zal niet dood gaan denk ik, ook al loopt het contract van Chris Evans af.
Die tekent nog wel bij, hij is ook een veel te grote en populaire naam in Hollywood, veel groter dan Sebastaian Stan, die gaat het schild echt niet overnemen, hij is een nog te kleine naam in Hollywood.
Zelfde geld voor Chris Hemsworth.
Zowel Cap als Thor gaan we wel zien als hoofdrolspelers in Infinity War.

benjamin

Avatar

Decepticon "Die tekent nog wel bij, hij is ook een veel te grote en populaire naam in Hollywood, veel groter dan Sebastaian Stan, die gaat het schild echt niet overnemen, hij is een nog te kleine naam in Hollywood. Zelfde geld voor Chris Hemsworth."
Zelfs als Chris Evans al zo'n grote publiekstrekker zou zijn (wat niet eens zo sterk het geval is), was dat al helemaal amper het geval toen hij tekende voor de eerste Captain America. En hetzelfde geldt voor Hemsworth (die ook onbekend was voor Thor), dus ik zie niet goed in wat nu maakt dat kleinere namen geen films kunnen dragen bij Marvel.

Decepticon

Avatar

benjamin "Zelfs als Chris Evans al zo'n grote publiekstrekker zou zijn (wat niet eens zo sterk het geval is), was dat al helemaal amper het geval toen hij tekende voor de eerste Captain America. En hetzelfde geldt voor Hemsworth (die ook onbekend was voor Thor), dus ik zie niet goed in wat nu maakt dat kleinere namen geen films kunnen dragen bij Marvel."
Dat is mijn punt niet.
Gaat niet om het kunnen dragen van een film, maar om het aantrekken van publiek.
Ook al durft Marvel zeker wel gokken te nemen, zoals Chris Pratt en en Dave Bautista voor Guardians of the Galaxy en nu Paul Rudd voor Ant-Man, zullen ze toch ook wel voor zeker willen gaan met bekende namen en he hun rollen in die films worden ontvangen.

Evans had van alle kandidaten voor de rol Cap toch zeker het beste CV in handen.
Hemsworth speelde met zijn rol in Star Trek toch zeker wel in de kijker.

JamesBond

Avatar

Scheerzeep "
Wat vind je er zo leuk aan, als ik vragen mag? Smiley face"


Ik weet eigenlijk niet waarom ik Hawkeye zo vet vind, maar hij heeft naar mijn mening gewoon iets cools over hem heen :D Al hoop ik wel dat we iets meer van hem gaan zien in de nieuwe film, want hij heeft tot noch toe weinig te doen gehad en ze kunnen veel meer met zijn personage!

kaedir

Avatar

@Rjnacken Dat was leuk! (:

Paranoid

Avatar

Wat jammer is, is dat je naar de contracten van de acteurs kan kijken en je weet wie wanneer dood zal gaan.

benjamin

Avatar

Decepticon "Gaat niet om het kunnen dragen van een film, maar om het aantrekken van publiek."
Natuurlijk gaat het daarover maar ik blijf bij m'n vorige post. Marvel op zich is het merk dat het grote publiek naar de bioscopen zal lokken, dus zij kunnen zich het veroorloven om minder bekende namen te casten in belangrijke rollen (zoals Hemsworth, Hiddleston, Pratt of nu hun Black Panther).

Glennekeeeee

Avatar

Al die speculaties over volgende films terwijl in het artikel toch aangegeven word dat we vooral moeten kiezen wie er mogelijk in AOU zal sterven (ook al zetten ze er al reeds genoemden bij die getekend hebben voor volgende films)

voor mij is het dan duidelijk Nick Fury. Die heeft op dit moment lijkt me geen rol meer te betekenen in heel het shield-gebeuren. best jammer want vind dat hij dat personage heerlijk neerzet.

btw, hoe zit dat eigenlijk met Loki? toevallig vandaag THOR2 nog eens gezien en was aan het denken of die al bevestigd is voor éen van de volgende films?

Steve-O

Avatar

Hawkeye is gewoon een grap. Afknallen die hap.

Voor de rest interesseert het me maar weinig wie er als eerste het loodje legt. Ze hadden geeneens de ballen om Coulson ook dood te laten dus ik vraag me af hoe 'heftig' het eerste sterfgeval zal zijn.

Decepticon

Avatar

benjamin "Natuurlijk gaat het daarover maar ik blijf bij m'n vorige post. Marvel op zich is het merk dat het grote publiek naar de bioscopen zal lokken, dus zij kunnen zich het veroorloven om minder bekende namen te casten in belangrijke rollen (zoals Hemsworth, Hiddleston, Pratt of nu hun Black Panther)."
Ja klopt, heb je ook gelijk in, Marvel kan zich dat idd veroorloven, het MCU is nu zo populair, het grote publiek zal de films willen zien en massaal bezoeken.
Ik zie het alleen niet gauw gebeuren dat Chris Evans vervangen zal worden als cap. Ik denk dat Evans een nieuw contract zal tekenen. Het verhaal van The Winter Soldier is iig nog niet helemaal uitgewerkt.

Decepticon

Avatar

Paranoid "Wat jammer is, is dat je naar de contracten van de acteurs kan kijken en je weet wie wanneer dood zal gaan."
Tuurlijk niet, er kan altijd een nieuw contract getekend worden.
Zo niet, dan wil dat nog niet direct zeggen dat iemand perse dood gaat.

bigmichiel

Avatar

Dat is wel het allerlaatste wat me zou boeien, niemand blijft dood in Marvel land.

Nick Fury, Phil Coulson, Pepper Potts, Loki, allemaal (zogenaamd) een keer gestorven en teruggekomen

Wat dat betreft zal de MCU altijd achterblijven op de echte meesterwerken, er zijn geen consequenties. Alles wat fout gaat kan enorm gemakkelijk worden opgelost binnen de films/series.

ridjieddo

Avatar

Degene die geen contractverlenging krijgt

WeaponX

Avatar

bigmichiel "Dat is wel het allerlaatste wat me zou boeien, niemand blijft dood in Marvel land.

Nick Fury, Phil Coulson, Pepper Potts, Loki, allemaal (zogenaamd) een keer gestorven en teruggekomen

Wat dat betreft zal de MCU altijd achterblijven op de echte meesterwerken, er zijn geen consequenties. Alles wat fout gaat kan enorm gemakkelijk worden opgelost binnen de films/series."


Ja klopt maar het was nooit irritant of onlogisch, maar ik snap je punt. In de MCU series Agents of S.H.I.E.L.D. & Agent Carter gaan er wel gewoon mensen dood en dat gaat ook snel genoeg gebeuren in de MCu films aangezien de opvolg Avengers klaar hebben staan en Marvel steeds duisterder word qua sfeer. Ze wachtte gewoon op het juiste moment, nu we gehecht raken aan de personages laten ze hun gaan. Eerst moeten ze alle solo verhalen vertellen en ze lietten idd Loki ofzo niet snel dood gaan omdat hij gewoon heel geliefd is bij het publiek. Maar de terugkeer van Coulson & Nicky Fury made sense to me. Hawkeye krijgt trouwens meer screentijd in Age Of Ultron en ze willen hem meer tot zijn recht laten komen in Agents of S.H.I.E.L.D. wat slim is aangezien de kijkcijfers dan ook omhoog schietsen als er een Avenger in komt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair