POLL: Welke Avenger zal als eerste sneuvelen?

Vroeg of laat zal een van hen eraan moeten geloven.

Voor veel van de acteurs is het volgende maand te verschijnen Avengers: Age of Ultron het zoveelste optreden in het Marvel Cinematic Universe. Van Robert Downey Jr. is bekend dat hij een duizelingwekkende vergoeding krijgt voor zijn aandeel en de acteur heeft al eens aangegeven dat hij aan stoppen denkt. Dit geldt ook voor andere acteurs. Het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat één van de bepalende personages sneuvelt in de franchise.

De kans dat er een personage komt te overlijden in Age of Ultron is overigens aanwezig. Regisseur Joss Whedon liet als eens doorschemeren dat we op dat vlak een verrassing kunnen verwachten. Overigens ging er al eens een belangrijk personage dood. In The Avengers (2012) legde S.H.I.E.L.D.-agent Phil Coulson (Clark Gregg) het af tegen Loki (Tom Hiddleston). Voor de serie Agents of S.H.I.E.L.D. werd hij weer tot leven gewekt. Iets waar we altijd rekening moeten houden in superheldenland.

In deze POLL zetten we de belangrijkste - reeds actieve - Avengers-personages op een rij en stellen we de vraag: welk van deze personages gaat volgens jou het eerste dood in het Marvel Cinematic Universe?
De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.



NieuwsFilm

meest populair