Teaser trailer 'Mission: Impossible Rogue Nation'!

Ethan Hunt en zijn team zijn terug.



Eerder dit jaar kregen we al te horen dat de vijfde Mission: Impossible-film maar liefst vijf maanden eerder in de bioscoop zou verschijnen. De film was eerder gepland voor december 2015, maar komt nu eind juli uit. Het kon daardoor niet lang duren voor er meer duidelijk werd over het plot en uiteraard de titel. Vandaag is het dan zover. Hieronder zie je via de teaser trailer de eerste beelden uit Mission: Impossible Rogue Nation.

Rogue Nation zorgt ervoor dat Ethan en zijn team de gevaarlijkste missie tot op heden moeten uitvoeren. Ze moeten 'Syndicate' uitschakelen, een internationale en zwaar getrainde organisatie die het gemunt heeft op de IMF, de Impossible Missions Force. Morgen volgt er een uitgebreide trailer en hieronder de eerste poster!



In de film van regisseur Christopher McQuarrie (Jack Reacher) speelt Tom Cruise uiteraard weer de hoofdrol als het personage Ethan Hunt. Andere belangrijke rollen zijn voor Sean Harris, Jeremy Renner, Ving Rhames, Simon Pegg, Alec Baldwin, Simon McBurney en Rebecca Ferguson. M:I 5 draait vanaf 30 juli in de Nederlandse bioscoopzalen. En nog drie stills:





NieuwsFilm

meest populair