Bobby Cannavale over 'verwarrende' opnames 'Ant- Man'

Ondanks de vele blauwe schermen heeft de acteur wel lol gehad op de set van de film.

Een van de vele acteurs die te zien zijn in Marvels nieuwste film Ant-Man is Bobby Cannavale (Boardwalk Empire). Hij speelt in de film de rol van Paxton, de huidige echtgenoot van Scott Langs (Paul Rudd) ex-vrouw (Judy Greer).

Tijdens een nieuw interview met CBR onthulde Cannavale dat hij de opnames van de film, met name door de vele blauwe schermen, behoorlijk verwarrend en frustrerend vond. Hij heeft echter wel veel lol gehad met de acteurs op de set:



Cannavale onthulde verder dat hij op een gegeven moment in de film zelf ook Langs pak probeert aan te trekken om zichzelf te laten krimpen:

''Ik heb vorige zomer de opnames afgerond voor een tv-pilot met Martin Scorsese, waarvoor we 38 dagen lang hebben gefilmd. Letterlijk de dag erna zat ik in een vliegtuig voor opnames in Atlanta waarbij ik het moest opnemen tegen een mier van 15 meter. Ik heb Scorsese toen een briefje geschreven waarin ik zei; 'Dit is een rare business; net was ik nog met jou aan het filmen, en nu moet ik reageren op een grote mier die ik niet kan zien.''

Ant-Man draait vanaf 6 augustus 2015 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair