Heropnames 'Ant-Man' veranderen plotpunten

Naar het schijnt wordt Scott Lang weer een oplichter, in plaats van meesterdief.

Badass Digest schrijft dat Marvel bepaalde veranderingen die aangebracht zijn aan Ant-Man, na het vertrek van Edgar Wright, weer teruggedraaid worden. Nadat de regisseur vertrok, werden er onder leiding van Peyton Reed enkele wijzigingen gemaakt aan het script.

Eén van de veranderingen was terug te zien in de synopsis van de film, waarin Scott Lang eerst een ”oplichter” werd genoemd en vervolgens in een update plotseling een ”meesterdief” was. Dit zorgde bij sommige fans van de franchise voor frustratie, maar Marvel lijkt dus teruggekeerd te zijn op zijn schreden.

”Een van de dingen die ik hoorde, is dat ze Scott weer een crimineel maken met de reshoots,” schrijft Latino Reviews Umberto Gonzalez. ”Daarmee wordt het plotpunt waarvan ze oorspronkelijk eisten dat het uit Edgar Wrights versie gehaald werd, teruggezet.”

Scott Lang (Paul Rudd) moet in de film zijn innerlijke held omarmen en zijn mentor, Dr. Hank Pym (Michael Douglas) helpen het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak voor een nieuwe generatie dreigingen te beschermen. Tegenover ogenschijnlijk onoverkoombare obstakels, moeten Pym en Lang een overval plannen en uitvoeren, die de wereld zal redden.

Ant-Man gaat op 6 augustus in première.



NieuwsFilm

meest populair