Captain Marvel al gecast?

En is ze te zien in Avengers: Age of Ultron?

Latino Reviews Umberto Gonzalez heeft weer een nieuw gerucht rond het Marvel filmuniversum. Volgens hem is niet alleen de rol van Captain Marvel al gecast, maar moet Carol Danvers ook al te zien zijn in Joss Whedons Avengers: Age of Ultron.

”De studio heeft de rol van Carol Danvers al gecast en houdt het ten strengste geheim,” schrijft Gonzalez. ”Ik hoor ook dat we haar eerst zullen zien in Avengers: Age of Ultron, zoals oorspronkelijk in eerdere versies van het scenario het geval was. Wat betreft de standalone film, heeft het Marvel brain trust het plot en verhaal geblokkeerd, met de intentie een gevestigde schrijver in te huren voor het scenario. Comic schrijver Kelly Sue DeConnick wilde het scenario schrijven, maar ik weet niet of ze die krijgt. En ik hoor dat legendarisch comic schrijver Jim Starlin, die een rijke geschiedenis heeft met Captain Marvel, aan boord van het project is als consultant.”

Toch benadrukt Gonzalez dat het bovenstaande allemaal met een korrel zout genomen moet worden. Desalniettemin komen we er snel achter of hij gelijk heeft, want Age of Ultron gaat al op 22 april in première.



NieuwsFilm

meest populair