Gerucht: Cameo's voor Storm en Wolverine in 'X-Men: Apocalypse'

En ook Gambit zou in de film voorkomen.

Bronnen van LatinoReview melden dat twee oorspronkelijke X-Men acteurs een cameo krijgen in Bryan Singers X-Men: Apocalypse. Daarnaast zou er ook een gloednieuwe mutant geïntroduceerd worden in de film. Het betreft Hugh Jackman (Wolverine) en Halle Berry (Storm). Ook Channing Tatum, die in 2016 een eigen film krijgt als Gambit, zou een cameo krijgen.

Het gerucht klinkt nog redelijk bekend en zou ook niet vreemd zijn. Jackman zit immers in elke film die er tot nu toe verscheen in de franchise. Dat Storm mogelijk terugkeert, valt te koppelen aan een statement van regisseur Bryan Singer, dat hij graag oorspronkelijke mutanten terug wil laten keren in de nieuwe films.

Deze derde film in de First Class-trilogie speelt zich af in het jaar 1983. Ditmaal nemen de X-Men het op tegen Apocalypse (Oscar Isaac), een gevaarlijke en oeroude mutant die erop uit is de mensheid te onderwerpen aan zijn wil. Rollen zijn er naast die voor Isaac ook voor James McAvoy (Professor X), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholas Hoult (Beast), Evan Peters (Quicksilver), Rose Byrne (Moira MacTaggert) Alexandra Shipp (Storm), Sophie Turner (Jean Grey) en Tye Sheridan (Cyclops).

De film gaat in mei 2016 in première.



NieuwsFilm

meest populair