Amanda Seyfried vindt jonge mensen op Instragram zielig

En de Engelse actieheld Jason Statham heeft daar onderlaatst een account aangemaakt.

Amanda Seyfried - over drie maanden te zien in de komedie/drama While We're Young - sprak bars en openhartig over haar indruk van mensen op sociale media. Ze bezocht de première van haar film in New York en de 29-jarige actrice legde uit dat de jongere cultuur zo zijn problemen bezit. Vooral wanneer het aankomt tot Instagram, de mobiele applicatie waarmee men foto's en video's op het net kan uitwisselen.

Ze begon: "Jongere mensen spenderen hun hele dag op Instagram. Zij nemen ook continue foto's van zichzelf en plaatsen die dan online met een verborgen boodschap om op te scheppen. Het is zielig." Desondanks zijn er wel andere mensen die weten wat ze doen op het sociale netwerk: zangeres Taylor Swift. Seyfriend vertelde hierover: "Zij is best hip. Ze ziet er vrij eerlijk uit. Ik vind dat modieus. Ze promoot dat je jezelf moet leren kennen en dat maakt haar het beste soort idool."

In gerelateerd nieuws besloot de 47-jarige Jason Statham ook maar een Instagram account aan te maken, aangezien er blijkbaar vele bedriegers rondzwerven die zijn naam misbruiken. Zo plaatste hij meteen een eerste foto, waarop hij te zien is met zijn bakbeest. De foto kan je hieronder aanschouwen. Vanaf volgende week kunnen we Statham in Furious 7 zien.




NieuwsFilm

meest populair