Chris Evans en Lily Collins aan 't daten?

De paparazzi schiet weer wat foto's, en de geruchtenmolen draait op volle toeren.

Verscheidene entertainmentwebsites, zoals People Magazine en US Weekly, hebben foto's van acteur Chris Evans (Avengers: Age of Ultron) en actrice Lily Collins (The Mortal Instruments) op het internet geplaatst. Niet zo bijzonder op het eerste gezicht, uiteraard, maar de twee worden nu vervolgens romantisch gekoppeld omdat de beeltenissen een date avond lijken te weergeven.

Beide bekendheden bezochten een Italiaans restaurant en werden glimlachend gefotografeerd. Maar dat is niet alles - volgens een bron zou de Mirror Mirror-actrice meerdere bezoekjes bij Evans thuis in Los Angeles hebben doorgebracht. Andere mensen beweren dat de twee gewoonweg vrienden zijn en dat Evans iets gezelligs voor Collins wilde regelen, omdat zij vorige week woensdag 26 jaar was geworden.

Daarnaast bezit Evans een eigenaardige knipperlicht relatie met de 34-jarige Minka Kelly. Zij hebben tot zover tweemaal toe geprobeerd een relatie staande te houden, zowel in 2007 als in 2012. Vorig jaar oktober werden ze weer samen gespot, wat ook wederom tot romantische beweringen leidde. Collins bezat dezelfde soort romance met Zac Efron en werd daarnaast in het verleden met namen zoals Jamie Campbell Bower en Taylor Lautner gelinkt.









NieuwsFilm

meest populair