Inventieve en energieke teaser trailer Sundance-hit 'Dope'

Coming-of-age film over drie buitenbeentjes die zich staande proberen te houden in een gevaarlijke buurt in Los Angeles.

Coming of age-film Dope was een enorme hit tijdens Sundance vanwege de onweerstaanbare energie en onderstaande teaser trailer probeert dit nu ook op het potentiële bioscooppubliek over te brengen. In de energieke, stijlvolle promo worden de drie hoofdrolspelers, Shameik Moore, Tony Revolori en Kiersey Clemons, nauwelijks geïntroduceerd, maar we krijgen wel een goed beeld van hun interesses en passies. Hierbij moet je denken aan computerspelletjes, muziek en afwijkende kleding.

Dope gaat over drie buitenbeentjes die opgroeien in een ruige buurt in Inglewood, Californië. Ze houden van jaren '90 hiphop en dragen kleding van Cross-Colours en Z. Cavariccis. Op een dag wordt het drietal door een drugsdealer uitgenodigd voor diens verjaardagsfeest, een evenement dat compleet ontspoort wanneer een drugsdeal verkeerd afloopt.

Verder rollen voor Forest Whitaker, Zoë Kravitz, Blake Anderson, Keith Stanfield en rapper A$AP Rocky. De film van regisseur Rick Famuyiwa komt in de VS uit op 19 juni 2015.


NieuwsFilm

meest populair