[UPDATE] Carice van Houten in beeld voor 'Captain Marvel'

De Marvel superheldenfilm verschijnt in 2018.

Update: 1 april! Al gunnen we het Carice uiteraard van harte.

De Nederlandse actrice Carice van Houten zou in beeld zijn voor de titelrol in Captain Marvel van Marvel Studios. Dit blijkt uit een interview dat zij had met het Spaanse CANAL+. Ze sprak over haar rol in het aanstaande nieuwe seizoen van Game of Thrones en liet ontglippen dat ze reeds op auditie is geweest voor de rol van de vrouwelijke superheld.

"Mijn rol als Melisandre geeft me de kracht om ook rollen te accepteren die wat creatiever of fantasierijker zijn," aldus Van Houten over de reden waarom ze in is gegaan op de uitnodiging van Marvel Studios om auditie te komen doen. "We zijn nog lang niet rond, maar het zou echt heel gaaf zijn als dit zou lukken. Ik mag er verder niets over zeggen van Marvel. Eigenlijk zeg ik nu al te veel."

Captain Marvel verschijnt pas op 5 juli 2018 in de Nederlandse bioscoop. Het is echter niet ondenkbaar dat het personage al eerder te zien is in het Marvel Cinematic Universe. Wat denken jullie, zou Carice van Houten geschikt zijn voor de rol van Captain Marvel?

Hieronder de video:


NieuwsFilm

meest populair