Algemeen

'Deadpool' krijgt R-Rating

En bekijk bewegende beelden van Ryan Reynolds in het pak.

door Jim Pedd op 02.04.2015 om 16:21 in Algemeen
Eerdere vermoedens zijn nu bevestigd: Tim Millers Deadpool krijgt een R-Rating. Dit maakte Ryan Reynolds via onderstaande video, die in samenwerking met Joblo gemaakt werd. Aan het einde van de video krijgen we verder nog de gekostumeerde held te zien en dat ziet er niet slecht uit.

Gebaseerd op de meest onconventionele held van Marvel Comics, vertelt Deadpool het oorsprongsverhaal van de voormalig Special Forces-agent, Wade Wilson, die nu veranderd is in een huurling. Hij krijgt door een experiment de kracht versneld te genezen van verwondingen. Met donkere humor en zijn nieuwe mogelijkheden, jaagt Deadpool op de man die zijn leven bijna verwoestte. Deadpool gaat op 12 februari 2016 in première.

28 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ntt

Avatar

Hahaha geweldig

DeMuizenkoning

Avatar

Goed nieuws! :+ ben benieuwd hoe het uiteindelijk allemaal uit komt te zien!

Jan231

Avatar

Ik dacht al dat ik het verkeerd begreep, maar het einde liet niets aan het toeval over ;)

ik heb niet zo gek veel met dit personage, maar het pak ziet er wel cool uit. ben benieuwd.

bigmichiel

Avatar

Nice! Krijg steeds meer het gevoel dat deze film ook echt voor de fans ipv het geld word gemaakt.

Ereptile

Avatar

:W Hij ziet er super uit in dat kostuum. Menig cosplayer zou hier jaloers op zijn, of juist niet! Ik vind het super dat het R-Rated word. Zo hoort Deadpool ook gewoon te zijn!

jaime91

Avatar

Fantastische stunt! Ik was er helemaal ingetrapt en ging er daadwerkelijk vanuit dat de film PG-13 zou worden, vanwege Reynolds tweets. En omdat ik had verwacht dat Deadpool zich in het zelfde universum als de X-men zou afspelen.

Nu weet ik niet of dat nog steeds het geval is, het is namelijk nog steeds mogelijk om Deadpool uiteindelijk een rol te geven in een PG-13 X-Men film. Dus ik hoop dat hij er wel nog deel van uit maakt. In ieder geval mooi nieuws dat ze met deze film volledig los gaan.

M0vieFreak

Avatar

Geweldig gedaan! Mooi dat het een R rating krijgt want zo hoort een Deadpool film te zijn. De kostuum is ook super!

WeaponX

Avatar

YESS!!! Hier ben ik zo blij mee, PG-13 werkt gewoon echt niet voor Deadpool.

WeaponX

Avatar

jaime91 "Fantastische stunt! Ik was er helemaal ingetrapt en ging er daadwerkelijk vanuit dat de film PG-13 zou worden, vanwege Reynolds tweets. En omdat ik had verwacht dat Deadpool zich in het zelfde universum als de X-men zou afspelen.

Nu weet ik niet of dat nog steeds het geval is, het is namelijk nog steeds mogelijk om Deadpool uiteindelijk een rol te geven in een PG-13 X-Men film. Dus ik hoop dat hij er wel nog deel van uit maakt. In ieder geval mooi nieuws dat ze met deze film volledig los gaan."


Zou kunnen de aankomende Daredevil serie op Netflix (die op 10 april verschijnt) speelt zich af in de Marvel Cinematic Universe, is ook R-Rated en toch is de kans groot dat hij wel in (PG-13) Civil War komt enzovoort.

Roeltje

Avatar

Jammer. Nu maar hopen dat ik toch de bios in kom.

jaime91

Avatar

WeaponX "Zou kunnen de aankomende Daredevil serie op Netflix (die op 10 april verschijnt) speelt zich af in de Marvel Cinematic Universe, is ook R-Rated en toch is de kans groot dat hij wel in (PG-13) Civil War komt enzovoort."


Dat zou inderdaad goed kunnen *Fingers crossed*

Airbender "Leuk voor de fans. Misschien kan een ander studio *kuch* Warner Bros *kuch* leentjebuur spelen (voor Suicide Squad)."


Ja dat zou ook wel heel mooi zijn aangezien David Ayer natuurlijk bekend staat om zijn duistere en bloederige films. En ach, waarom dan ook niet meteen die laatste Wolverine met Jackman R-Rated maken als ze toch bezig zijn. ;)

eltorro

Avatar

Haha, gewelldig dit, zo maak je npg eens reclame 8-) Langzamerhand begint deze film er vetter uit te zien dan de nieuwe x-men film die er aan komt.

benjamin

Avatar

eltorro "Langzamerhand begint deze film er vetter uit te zien dan de nieuwe x-men film die er aan komt."
Dan toch heel langzaam of ga je nu echt beweren dat een rating belangrijker is dan het talent dat aan de nieuwe x-men gekoppeld is?

FilmMaster

Avatar

Tof dat ie r rated wordt. Eigenlijk zou je ook een R Rated Avengers film moeten hebben.

FilmMaster

Avatar

Ja weet ik. Maar zou wel logisch zijn

Stel je voor, de hulk deelt weer de zoveelste klap uit aan een alien en dat er dan allemaal bloed spetters tevoorschijn komen, bruut.

YOLO

Avatar

WeaponX "YESS!!! Hier ben ik zo blij mee, PG-13 werkt gewoon echt niet voor Deadpool."
Same here. T+)

Steve-O

Avatar

Suicide Squad hoeft nou ook weer niet een R-rating te krijgen. Ze kunnen best ver gaan met een PG-13. Zelfs TDK was PG-13 en hier 16+ wat dan vrijwel altijd overeen komt met een R-rating. Dus het zou zomaar kunnen dat Suicide Squad hier wel 16+ is.

WeaponX

Avatar

FilmMaster "Tof dat ie r rated wordt. Eigenlijk zou je ook een R Rated Avengers film moeten hebben."


Snap je punt maar Avengers heeft 't niet echt nodig er zijn gewoon films die er niet zonder kunnen naar mijn mening en daar valt Deadpool onder, dus daar ben ik erg blij mee. Marvel begint ook met R-Rated nu met Daredevil dus ben blij dat ze de comics & personages eer aandoen en niet alles doen voor het geld en het grootste publiek. Rede dat Daredevil film (2003) niet werkte was omdat alle R-Rated stukjes eruit waren geknipt....

YOLO

Avatar

Steve-O "Suicide Squad hoeft nou ook weer niet een R-rating te krijgen. Ze kunnen best ver gaan met een PG-13. Zelfs TDK was PG-13 en hier 16+ wat dan vrijwel altijd overeen komt met een R-rating. Dus het zou zomaar kunnen dat Suicide Squad hier wel 16+ is."
Leuk en aardig dat je TDK erbij haalt, maar dat is niet het juiste voorbeeld. De NL 16+ keuring was voor TDK uniek.

nieuwsblad.be "
Nederland verbiedt nieuwe Batman-film voor tieners

The Dark Knight krijgt in Nederland de leeftijdskeuring 16 jaar en ouder. Nederland is daarmee het enige land ter wereld waar de nieuwe Batmanfilm verboden terrein is voor jongeren onder de 16. Volgende week komt de film uit in de Belgische zalen.

De strenge keuring is opmerkelijk omdat de film relatief weinig bloederige scènes bevat. "Een film hoeft niet perse bloederig te zijn om eng te zijn. The Dark Knight is erg grimmig. Er zitten genoeg momenten en beelden in de film die heel duidelijk niet voor jong publiek zijn bedoeld", vindt distributeur Warner Bros.

In België heeft de film volgens de site van Kinepolis het label "KT": kinderen toegelaten. In Noorwegen, Zuid-Korea en Ierland is de film alleen toegankelijk voor publiek van 15 jaar en ouder. Amerika en Engeland, die bekend staan om hun strenge filmkeuring, achten The Dark Knight geschikt voor jongeren ouder dan respectievelijk 13 en 12 jaar."

Kamajiisama

Avatar

Heel mooi...., :+ ...Proost... En Mario Lopez is deze keer niet "Saved by The Bell" :E

Steve-O

Avatar

Yolo: leuk dat je aankaart dat het bij TDK uniek was, maar daar zei ik ook niks over nog dat ik bedoelde dat het niet uniek was, dus ik snap niet helemaal wat je probeert te bereiken.

YOLO

Avatar

Steve-O "dus ik snap niet helemaal wat je probeert te bereiken."
Omdat je niet wil lezen wat er staat en simpelweg niet even doordenkt.

Steve-O

Avatar

YOLO "Omdat je niet wil lezen wat er staat en simpelweg niet even doordenkt."

Leg het me dan maar gewoon uit want ik heb je bericht wel gelezen en kan er verder niks uit opmaken dan wat er al staat.

SiriuSzzs

Avatar

Meer info over de productie van Deadpool :

Baron Von Marlon

Avatar

Moeilijk om te omschrijven hoe blij ik hiermee ben.
Want dit kan wel eens veel positieve gevolgen hebben:

Als de film voldoende succes heeft, is de kans groot dat ze terug meer grote producties R-Rated gaan maken.
Hebben die dan ook genoeg succes, zullen ze er nog meer maken.
Enz enz.

Zo komen we langzaam weer in de tijdsgeest van de jaren '80 en '90 waar een R-Rating niet zo'n probleem was als nu.

NieuwsFilm

meest populair