Alternatieve trailer 'Fantastic Four'

Sue & Johnny Storm vliegen door de lucht.

Enkele weken geleden zagen we de eerste trailer van 20th Century Foxs The Fantastic Four voorbijkomen. Uiteraard verschenen deze beelden ook in de bioscopen en in sommige zalen was er een alternatieve versie te zien. Deze is nu ook officieel online verschenen.

Op slechts een korte flits na verschilt deze versie overigens niet van de trailer die je waarschijnlijk al gezien hebt. We krijgen een korte extra blik op de personages Sue Storm / The Invisible Woman (Kate Mara) en Johnny Storm / The Human Torch (Michael B. Jordan), die volop gebruikmaken van hun superkrachten als ze door de lucht heen schieten.

In de superheldenreboot van regisseur Josh Trank (Chronicle, 2012) zien we uiteraard ook Mr. Fantastic (Miles Teller) en The Thing (Jamie Bell). De slechterik Victor Domashev wordt gespeeld door Toby Kebbell. Fantastic Four verschijnt op 6 augustus in de Nederlandse theaters.


In Fantastic Four teleporteren vier jonge buitenstaanders naar een alternatief en gevaarlijk universum. Hun fysieke vorm verandert op een schokkende manier waardoor ook hun leven onherroepelijk verandert. Ze moeten als team leren samenwerken om zo hun ijzingwekkende nieuwe capaciteiten te benutten om de aarde te redden van een vroegere vriend die verandert in een vijand: Victor Domashev.

Hieronder een aantal screenshots van de extra beelden:











NieuwsFilm

meest populair