Opvolger Daniel Craig: onmogelijke missie!

Uiteenlopende gedachten over de nieuwe James Bond.

Verleden week plaatsten we een POLL over de beoogde kandidaat die Daniel Craig moet opvolgen als James Bond. Na een dikke 1.600 stemmen is duidelijk dat dit een bijzonder lastige opgave is. Geen van de opties genoot een doorslaggevende voorkeur.

De geliefde acteurs Michael Fassbender (X-Men: First Class, Shame, The Counselor), Idris Elba (Pacific Rim, Luther, The Gunman) en Tom Hardy (The Dark Knight Rises, Warrior, Locke) kregen alle drie een flink aantal stemmen. Als we dan toch een winnaar moeten aanwijzen, dan is dat Fassbender aangezien hij zo'n twintig stemmen meer ontving dan zijn directe concurrenten. De drie acteurs kregen allen een zesde van de stemmers achter zich.

Andere acteurs die veel stemmen in de wacht wisten te slepen, zijn Christian Bale (11%), Henry Cavill (11%), Clive Owen (6%) en Tom Hiddleston (5%). Hieronder de top 10:

1. Michael Fassbender - 17%
2. Idris Elba - 16%
3. Tom Hardy - 16%
4. Christian Bale - 11%
5. Henry Cavill - 11%
6. Clive Owen - 6%
7. Tom Hiddleston - 5%
8. Hugh Jackman - 4%
9. Colin Firth - 4%
10. Guy Pearce - 4%

De optie 'Anders, namelijk...' ontving zeven procent van de stemmen. Een aantal van de namen die voorbijkwamen in de reacties zijn: Rupert Friend, Jude Law, Ewan McGregor, Dan Stevens en... Emily Blunt! Bij deze dus een eervolle vermelding.

Tot het zover is, doen we het dus nog met Craig en hem zagen we recent nog in de eerste teaser trailer van de eerstvolgende en 24e James Bond-film Spectre. Hieronder de IGN Rewind en de 'Breakdown - Four Things You Missed':




NieuwsFilm

meest populair