Introductie-featurettes 'Fantastic Four'

De derde superheldenfilm van 2015.

20th Century Fox heeft een viertal video's online gezet van de vier superhelden uit de superheldenfilm The Fantastic Four. Er zijn geen nieuwe beelden te zien maar regisseur Josh Trank (Chronicle, 2012) en schrijver/producent Simon Kinberg vertellen wel één en ander over de keuzes die ze hebben gemaakt voor de reboot. Er wordt onder meer aangegeven dat we een dramatische film krijgen te zien.

Hieronder de vier video, met eerst de introductie van Michael B. Jordan (Johnny Storm / The Human), gevolg door vergelijkbare video's over Jamie Bell (Ben Grimm / The Thing), Kate Mara (Sue Storm / The Invisible Woman) en Miles Teller (Reed Richards / Mr. Fantastic). Vanaf 6 augustus in de Nederlandse bioscoop.





In Fantastic Four teleporteren vier jonge buitenstaanders naar een alternatief en gevaarlijk universum. Hun fysieke vorm verandert op een schokkende manier waardoor ook hun leven onherroepelijk verandert. Ze moeten als team leren samenwerken om zo hun ijzingwekkende nieuwe capaciteiten te benutten om de aarde te redden van een vroegere vriend die verandert in een vijand: Victor Domashev, gespeeld door Toby Kebbell.



NieuwsFilm

meest populair