Geen post-credits scène voor 'Avengers: Age of Ultron'

Ook geen Captain Marvel, maar wel een geheim vrouwelijk personage.

In een gesprek met Entertainment Weekly heeft regisseur Joss Whedon aangegeven dat we niet hoeven te blijven zitten tot het einde van zijn superheldenfilm Avengers: Age of Ultron. Er zal namelijk geen post-credits scène te zien zijn.

"We waren het er allemaal over eens dat we het niet moesten forceren," aldus Whedon, die ook laat weten dat hij de shoarma-scène (zie hieronder) hoog heeft zitten. "Dat was een juweel en een eigenaardige kronkel. Maar er is nu niets aan het einde. En dit is geen nep-bericht. We willen dat de mensen het weten en niet blijven zitten voor de complete 10 minuten en dan denken 'Vuile hufters! Ik vermoord ze!'"


Overigens heeft Marvel wel gekeken naar een 'post-credits scene'. Whedon: "Het leek er niet op dat de film zich er op een dezelfde wijze voor leende en we wilden wel iets dat goed zou voelen. We zijn niet van plan om hetzelfde trucje te herhalen. Dat merkt het publiek."

Marvel Studios' productiebaas Kevin Feige liet weten dat er wél een [mid-credits] tag zal zijn. Ook liet Feige weten dat we geen flits krijgen te zien van de vrouwelijke superheld Captain Marvel, die in 2018 haar eigen film krijgt. Wel onthulde hij dat er een nieuw en nog onbekend vrouwelijk personage te zien zal zijn. Mogelijk betreft dit een (kleine) rol van Linda Cardellini of Julie Delpy, die nog onbekende rollen spelen in de superheldenfilm.

Over twee weken kun je naar de bioscoop voor Age of Ultron. Hieronder een nieuwe, zesde tv-spot:



NieuwsFilm

meest populair