Eerste officiële blik op hele kostuum Vision in 'Avengers: Age of Ultron'

Na een flits in de trailer, is het personage nu ook volledig onthuld.

Bekijk de afbeelding

Er is weer een reeks promotiemateriaal vrijgegeven voor Joss Whedons Avengers: Age of Ultron. Ditmaal betreft het covers van Entertainment Weekly, een grote banner met alle superhelden die in de film te zien zijn en is er een nieuwe poster. Die poster geeft eindelijk een duidelijke blik op Paul Bettanys Vision, de superheld die tot nu toe grotendeels geheim gehouden werd in het promotiemateriaal.

Eerder zagen we de cyborg nog voorbij komen in een trailer, maar dat was niets meer dan een korte flits van het gezicht van het personage. Nu is er dus een officiële blik op het volledige kostuum van Vision. Naast Vision zijn er natuurlijk nog een boel andere superhelden die op de covers te zien zijn: Iron Man (Robert Downey Jr.), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), de Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson) en Hawkeye (Jeremy Renner), Quicksilver (Aaron Johnson), Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Ultron (James Spader).

In Nederland gaat de film, waarin de Avengers het op nemen tegen slechterik Ultron en zijn grote robotleger op 22 april in première. Lees hier onze special over de film.



Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair