Algemeen

Eerste blik op Yellowjacket in 'Ant-Man'

Na concept art is nu ook een foto vrijgegeven van de slechterik.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd op 11.04.2015 om 15:39 in Algemeen
Na wat concept art, is er nu ook de eerste foto van slechterik Yellowjacket (Corey Stoll) in Peyton Reeds Ant-Man. Onderstaande foto is van de eerste grote showdown tussen Ant-Man en Yellowjacket. Daarop lijkt het alsof Ant-Man vrijwel kansloos zal zijn tegenover hem, maar Reed had daar het volgende over te zeggen. ”Ant-Man is erg snel als hij klein is,” vertelde hij. ”En als hij krimpt, groeit zijn dichtheid, dus hij wordt veel sterker.”
Gewapend met de buitengewone mogelijkheid om kleiner te worden, maar tegelijk wel sterker, moet oplichter Scott Lang (Paul Rudd) zijn innerlijke held omarmen en zijn mentor, Dr. Hank Pym (Michael Douglas) helpen het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak voor een nieuwe generatie dreigingen te beschermen. Tegenover ogenschijnlijk onoverkoombare obstakels, moeten Pym en Lang een overval plannen en uitvoeren, die de wereld zal redden.

Ant-Man gaat op 6 augustus in première.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WeaponX

Avatar

Gemengde gevoelens bij Ant-Man, het ziet er allemaal goed uit maar 't is zoo jaa...'t komt beetje cheesy over nu je't vergelijkt met Winter Soldier. Dit is meer zo'n phase 1 film. Ik hoop op het beste en dat 't dient als meer entertainment net als Guardians.

FilmMaster

Avatar

Ik vind deze er toffer uitzien dan Ant-Man zelf

M0vieFreak

Avatar

Ziet er goed uit. Ik ben benieuwd naar de nieuwe trailer.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ligt het nu aan mij, of hebben we echt nog weinig beelden gekregen van deze film? Als je weet dat ie in augustus de zalen binnenkomt...?

YOLO

Avatar

WeaponX "Ik hoop op het beste en dat 't dient als meer entertainment net als Guardians."
Dat hoop ik ook. En verder ben ik wel benieuwd of we Ant-Man weer terug gaan zien in 1 van de nieuwe Phase 3 films. Naar mijn mening zou Ant-Man in het Avengers team moeten zitten.

benjamin

Avatar

Airbender "Na Avengers zullen ze vast beginnen met promoten."
Dat vermoed ik ook, want nu is de hype rond Age Of Ultron zo groot dat promo's voor Ant-Man wat verloren zullen gaan.

DeMuizenkoning

Avatar

YOLO "Dat hoop ik ook. En verder ben ik wel benieuwd of we Ant-Man weer terug gaan zien in 1 van de nieuwe Phase 3 films. Naar mijn mening zou Ant-Man in het Avengers team moeten zitten."


Kans dat dat later gebeurt, nadat we Ant-Man eenmaal kennen en er wat "plaats" voor hem is gemaakt in het Avengers team (ook al heeft hij er niet geweldig veel nodig ;) ) want is nu toch druk genoeg.

Denk dat het wel even wennen is om zo'n mannetje dat niet veel groter is dan een lego zo'n gigantische klappen zien uit te delen.

nicolaas1982

Avatar

Ik ben wel heel erg benieuwd naar deze film!
Vindt Ant-man een erg interessant personage! En met deze film gaan ze ook terug in het Marvel verleden. ..
nog meer puzzelstukjes die in elkaar gaan passen Smiley face

de1v3c1o

Avatar

Heb totaal niks met Ant-Man, maar dat komt omdat ik de gave die hij heeft ook tien keer niks. Vliegen op een vlieg en zo jippie..... not!

Jan231

Avatar

Ik ben best nieuwsgierig of hier een goede film in zit.

Ik vraag me ook af of Ant-man groot kan worden in de film (zoals hij wel kan in de comics). Als je naar de officiële poster kijkt lijkt hij dat wel te kunnen namelijk.

En laten we hopen dat Hope van Dyne (Lilly) in de voetsporen van haar moeder treedt.

WeaponX

Avatar

YOLO "Dat hoop ik ook. En verder ben ik wel benieuwd of we Ant-Man weer terug gaan zien in 1 van de nieuwe Phase 3 films. Naar mijn mening zou Ant-Man in het Avengers team moeten zitten."


Gebeurt uiteindelijk wel ze introduceren helden met een rede. Stel Guardians werkt niet samen met the Avengers in Infinity War dan hebben ze nog steeds het hele ruimte & alien gebeuren geïntroduceerd wat erg belangrijk gaat worden, alles stapje bij stapje. In Thor 2 kwam het shiften door dimensies dat word ook erg belangrijk met name voor Ms. Marvel.

WeaponX

Avatar

de1v3c1o "Heb totaal niks met Ant-Man, maar dat komt omdat ik de gave die hij heeft ook tien keer niks. Vliegen op een vlieg en zo jippie..... not!"


Vliegen op een mier* Het is geen Fly Man haha

Ed Crane

Avatar

De pakken voor de film zien er in ieder geval goed uit.

nieuwslaatste nieuws

meest populair