Arthouse

Eerste beeld van Woody Allens 'Irrational Man' vrijgegeven

Emma Stone en Joaquin Phoenix spelen de hoofdrollen.

door Michelle Iwema op 11.04.2015 om 13:03 in Arthouse
Ieder jaar brengt Woody Allen steevast een nieuwe film uit en ondanks de grote namen die hij aan zijn projecten verbindt, is er voor een release niet al te veel bekend over de film behalve dat het om de nieuwe Woody Allen gaat en wie erin spelen. Vandaag werd alvast het eerste officiële beeld van de film vrijgegeven, waarop Emma Stone en Joaquin Phoenix te zien zijn.

De film met als titel Irrational Man zal waarschijnlijk weer wat donkerder van aard zijn dan de laatste paar films die Allen maakte en meer in de richting gaan van Match Point qua verhaal en ondertonen dan de lichtere komedies die hij de laatste paar jaar maakte. Volgens berichten zou de film gaan over de relatie tussen een professor gespeeld door Phoenix met zijn studente vertolkt door Stone. Maar helemaal zeker is dat niet, want officieel is er nog niks over het plot naar buiten gebracht.

Voor Stone zal het de tweede samenwerking zijn met Allen, want zij speelde ook al mee in Magic in the Moonlight in 2014. Irrational Man wordt op 17 juli uitgebracht in Amerika, maar er zijn sterker geruchten dat de wereldpremière plaats zal vinden tijdens het Cannes Filmfestival in mei.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair