Jaden Smith probeert vrouwenkleding uit

Probeert hij een nieuwe trend te maken?!

Jaden Smith (The Pursuit of Happyness, After Earth) is altijd al van het uitproberen geweest, maar nu ga hij toch wel echt ver.. De zoon van Will Smith en Jada Pinkett Smith droeg een vrouwenjurk over een paar denim shorts.

Jaden, de oudere broer van Willow Smith, liet eerder deze week al via social media weten dat hij aan het shoppen was voor vrouwenkleding. Toen was nog niet duidelijk of hij een grapje maakte. Even later deelde hij een foto van zichzelf met de tekst "Ging naar TopShop om meisjes kleding te kopen, ik bedoel 'kleding'." Op de foto droeg hij duidelijk een kledingstuk wat hij op de damesafdeling had gekocht.

Zeer recent hebben fotografen Jaden Smith ook in een rokje gezien. Waarschijnlijk probeert hij weer een nieuwe trend te maken met deze nogal ongewone manier van styling. Hij zal dit weekend ook wel zijn nieuwe outfit willen laten zien. De aankomende dagen is het namelijk weer tijd voor het grote Amerikaanse festival Coachella en daar is de zoon van Will en Jada bij aanwezig.

Foto's verwijderd

NieuwsFilm

meest populair