Nieuwe 'Spider-Man' geen oorsprongsverhaal

En het wordt inderdaad een jonge Peter Parker.

Geruchten zijn er genoeg geweest over de nieuwe Spider-Man die in het Marvel Filmuniversum mee zal spelen. De eerste officiële informatie is nu eindelijk binnen. Zo meldt CraveOnline dat de reboot geen oorsprongsverhaal wordt en Collider kreeg bevestigt dat Spider-Man weer Peter Parker wordt.

Kevin Feige vertelde het volgende over het verhaal. ”Er rent al een jonge knul rond in New York City, in een eigengemaakte versie van het Spider-Man kostuum in het MCU,” aldus Feige. ”Je weet het alleen nog niet. In Spider-Mans zeer specifieke geval, zijn er al twee vertellingen geweest van dat oorsprongsverhaal, en dat was in de afgelopen dertien jaar. We gaan er dus vanuit dat mensen het al weten.”

Het zal verder daadwerkelijk Peter Parker worden. ”Peter Parker is, denk ik, tussen de vijftien en zestien,” ging Feige door. ”Sommige van mijn favoriete Spider-Man verhalen laten hem op de middelbare school zien. We willen dat uitgangspunt verkennen en het maakt hem ook totaal anders dan de andere personages in het MCU. En dat is iets wat we willen verkennen: hoe uniek hij is als je hem vergelijkt met al die andere personages.”

Het kostuum is tot slot ook al ontworpen. ”Het is veel anders dan wat je al gezien hebt, maar toch klassiek Spidey. Je zult het vanzelf wel zien,” concludeerde Feige. De verwachting is verder dat al snel bekend is wie de nieuwe Spider-Man mag spelen. Het personage beleeft zijn debuut in Captain America: Civil War in mei 2016 en krijgt in juli 2017 een eigen film.

NieuwsFilm

meest populair