Featured

[LIVEBLOG]: Tweede trailer 'Star Wars: The Force Awakens'!

Met posters, foto's en de livestream!

door Jim Pedd op 16.04.2015 om 20:15 in Featured
We kondigden het eerder deze week al aan: van de Star Wars Celebration die dit jaar in Anaheim plaats vindt, zijn diverse panels live te volgen. Vanavond wordt de aftrap gegeven, met een speciaal panel voor J.J. Abrams' Star Wars: The Force Awakens. Van dat panel wordt een boel verwacht, en dus gaan wij speciaal voor de gelegenheid een liveblog bijhouden.

Het evenement zelf gaat om zeven uur vanavond van start, maar wij zitten vanaf 17:30 voor jullie klaar, om tot 20:00 te bloggen. Hopelijk tot dan!

20:08: Die nu ook online staat!

20:03: Nog één dingetje.. Een trailer....

20:02: Het geheel loopt wat uit. De robots worden nog het podium op gehaald voor een groepsfoto met de stormtroopers, oude en nieuwe cast.

20:00: En hier een foto van de oorspronkelijke cast.

19:58: Ze zijn allemaal wat oud, en maken grapjes over het terugkeren in hun rollen. Mayhew zit, en leunt op zijn wandelstok. Verder belooft Carrie Fisher dat ze geen gekke staartjes meer gaat dragen en geen metalen bikini.

19:56: De oorspronkelijke cast mag vertellen over het terugkeren naar de film. Daniels doet nog even het stemmetje van C3PO, met een gedistingeerd accent.

19:54: Dan mag ook Anthony Daniels, C3PO, het podium op. Ook hij krijgt een luid applaus en is echt heel erg blij om daar te zijn (valt aan zijn gigantische glimlach te zien). Na hem: Carrie Fisher, die ook erg blij kijkt. Maar dan... Wookie Chewbacca, ook wel Peter Mayhew. Hij loopt niet heel lekker en leunt op Luke Skywalker, Mark Hamill!

19:53: De nieuwe Stormtroopers worden op het podium gehaald.

19:52: Dan komt er een einde aan de vele vragen. Er komt nog iemand op het podium.

19:51: Vervolgens nog wat vragen voor Boyega, Ridley en Isaac. Hoe het was om mee te mogen werken? Isaac is erg grappig, toen hij de rol kreeg, ging hij met zijn champagnefles rondrennen door de hotelkamer, om te doen alsof hij al in de film zat. Ja, dat kwam wel goed.

19:49: Of het niet eng is om te moeten voldoen aan de hoge verwachtingen? Nee! En ja. Abrams vindt het belangrijker als fan te kunnen werken en de energie van alle fans te gebruiken om een zo goed mogelijke film te maken.

19:45: Kathleen Kennedy zegt dat er veel belangrijke vrouwelijke personages komen. Star Wars gaat dus ook meer bieden voor het vrouwelijk publiek.

19:44: Er worden wat fanvragen gesteld. Geinig, zo vertelt Boyega dat hij een pop van Han Solo had en die op de set liet signeren door Harrison Ford. Die het wat vreemd vond, maar het toch maar deed.

19:41: En Poe Dameron is een X-Wing piloot, gespeeld door Oscar Isaac. "The best freakin' pilot in the galaxy" aldus Isaac. Met een belangrijke missie, gekregen van een bepaalde prinses. Meer personages komen niet voorbij, wat voor de toekomst bewaard wordt.

19:40: Het is Boyega's Finn die haar uit haar eenzaamheid haalt. Is hij een Stormtrooper? Hij is een Stormtrooper, bevestigt Boyega, die eerst even naar Abrams en Kennedy kijkt. Als hem gevraagd wordt of hij een slechterik is, zegt Boyega dat zijn geheugen hem in de steek laat.

19:39: Begint met Rey, het personage van Ridley. Zij wordt ontdekt op de planeet Jakuu, waar ze scavenger is. Ze zoekt naar voedsel en gereedschappen op een shipyard, waar ze dan een ander personage ontmoet...

19:38: De acteurs mogen zelf over hun personages komen vertellen.

19:37: Dan een fotov an de nieuwe hoofdpersonen, gespeeld door Oscar Isaac, Daisy Ridley en John Boyega.

19:34: De menselijke sterren komen nu aan bod. Waaronder Harrison Ford, die er niet bij kan zijn, maar iedereen denkt aan hem natuurlijk. Hij maakte een noodlanding op een golfbaan, recht voor twee doktoren. Wat waarschijnlijk zijn leven gered heeft.

19:33: De wat Disney-achtige BB-8 is dus een volledig praktisch effect, ondanks de moeilijkheden die het maken ervan opleverden.

19:32: Er wordt nog een robot het podium op gerold! BB-8, de bizarre robot uit de film blijkt echt te werken! Heel tof gedaan.

19:31: De fans mogen nieuwe robots laten zien, waarvan de hoofden te zien zullen zijn in de X-Wings.

19:29: Fanbuilders mogen een eigengemaakte R2-D2 op het podium brengen. Die werkt en rondrijdt. Een van de bouwers heet Lee (Towers) en is een beetje zenuwachtig.

19:27: De planeet heet Jakku.

19:26: Via het Force For Change goede doel is al zes miljoen dollar opgehaald voor Unicef. En hieronder een foto:

19:24: Ze gaan verder over de opnames in Abu Dhabi. Abrams zegt dat het niet Tatooine is, maar een hele andere. Waar we wat over te horen gaan krijgen tijdens dit panel.

19:23: Er worden tussendoor beelden van achter de schermen getoond. Zo komt Chewbacca voorbij.

19:21: Er wordt veel gepraat over waarom er gekozen is voor praktische sets.

19:19: Abrams wees The Force Awakens in eerste instantie af. Gedurfd!

19:18: Ook Kathy mag vertellen. Het is al drie jaar geleden, vertelt ze, dat ze van George Lucas hoorde dat ze het stokje over mocht nemen bij de studio.

19:17: Ook Abrams mag vertellen hoe het voor hem was voor het eerst een Star Wars-film te zien. Voor hem was het de eerste film die hem op zo'n manier meenam naar een andere plek.

19:16: Laten we praten over de film. Ja! Daar kijken we voor.

19:15: Mensen bedanken hen voor de pizza's, die gisteren uitgedeeld werden. Wat daar in de zaal geroepen wordt, is moeilijk te verstaan.

19:14: Nu is ook Kennedy er. Beduidend minder luid applaus, terwijl zij toch echt studiohoofd is van LucasFilm. Anthony maakt gauw een foto van de twee en Abrams zet de video op Twitter.

19:13: Op het podium nu: J.J. Abrams! En ook Kathleen Kennedy komt zo. Luid gejuich. Abrams maakt maar even gauw een filmpje van het publiek.

19:11: Anthony houdt van Star Wars. We snappen het! En ja, we snappen hoe het is een bioscoopzaal in te lopen, Anthony. Ter zake nu!

19:10: De komende tijd komen er meer emoji's op Twitter.

19:09: Het lijkt erop dat er inderdaad nieuwe info vrijgegeven gaat worden. Dit panel is ter viering van de zevende film, op volgens Breznican de zevende Celebration in de VS.

19:08: Na heel hard gejuich, gaat de boel dan toch eindelijk écht van start. De host is Anthony Breznican van Entertainment Weekly.

19:07: Volle bak daar, met naar het schijnt zo'n 5.000 mensen in de zaal. Op YouTube kijken nog zo'n 26.000 mensen mee. Het publiek wordt flink opgezweept door de twee presentatoren.

19:06: Nog twee minuten voordat het begint.

19:05: Om de een of andere reden dachten de mensen achter Tarantino's The Hateful Eight, dat het slim zou zijn, nu een teaser vrij te geven. Bekijk hem hier!

19:02: En we gaan van start!

18:56: Vier minuten.

18:52: Nog minder dan tien minuten. Houden jullie al je adem in?

18:47: Update in de stream! Over ongeveer vijftien minuten gaat de boel beginnen.

18:34: Nog eens voor de mensen die niet willen scrollen de stream.

18:31: Met nog een half uur te gaan, kijken er nu 11.500 mensen op YouTube mee.

18:25: Nog 5 minuten op de teller. Mocht je Twitter gebruiken: er zijn nu speciale Star Wars emoji. #C3PO, #Stormtrooper en #B88.

18:08: Mooi gebaar van regisseur J.J. Abrams en Kathleen Kennedy. De 1.500 fans die aan het wachten waren op het panel van dadelijk, kregen allemaal gratis pizza van hen. Veel van de fans zijn er al sinds gisteren. Lees meer bij Slashfilm hierover.

18:04: De sfeer zit er wel in, als we het zo zien:

18:00: Heel veel kijkers trekt het geheel nog niet. Op dit moment stemmen er volgens YouTube 3.999 mensen af op de livestream.

17:59: Het blijft overigens moeilijk wat er dadelijk gaat gebeuren en of er daadwerkelijk iets vrijgegeven wordt. De verwachting is in elk geval van wel. In diverse internationale media wordt gegokt op een trailer, poster of synopsis. Of allemaal, dat kan natuurlijk ook. Wat denken jullie?

17:58: Nu is de klok gewijzigd en wordt er naar half zeven afgeteld.

17:48: Er is weer wat meer promotiemateriaal naar buiten gekomen voor The Force Awakens. Hieronder twee posters van slechterik Kylo Ren.17:42: Gek genoeg wordt er afgeteld tot over iets meer dan een kwartier, terwijl het panel pas over meer dan een uur van start gaat.

17:39: De tweede omschrijving die lekte, stelt ook dat de oude hoofdpersonen te zien zouden zijn. Maar dan in flitsen, want weer zouden de oude hoofdpersonen de boventoon voeren. Of het klopt, zien we mogelijk dadelijk al.

17:37: Recent lekten twee traileromschrijvingen van wat we vandaag mogelijk te zien krijgen. Eén daarvan komt van LatinoReview en stelt dat vooral de oude personages aandacht krijgen in deze trailer. Dat terwijl Disney naar verluidt in zijn marketingcampagne voor deze film juist zo min mogelijk aandacht zou willen besteden aan de oude hoofdpersonen.

17:33: Nog minder dan een half uur en dan gaat het panel al van start.

17:25: J.J. Abrams vertelde onlangs dat de Star Wars Celebration dit jaar met een knal van start moet gaan. Verwacht / gehoopt wordt dat er een poster en een gloednieuwe trailer vrijgegeven worden. Voordat het überhaupt zover zal zijn, hebben we alvast een reeks kleine nieuwtjes. MakingStarWars zou alle personagenamen in handen hebben gekregen. Hier een selectie van de hoofdpersonen. Als je de link volgt, zie je de rest van de personages. Han Solo, (Queen) Leia, Luke Skywalker, Rey (Kira), Finn, Kylo Ren, Poe Dameron, Rose, Chewbacca, C-3PO (See-Threepio), The General (Gleeson), Uber (Serkis), R2-D2 (Artoo-Detoo), BB-8, The Vicar en Captain Phasma.

En dan zijn er nog de drie posters, die op Twitter te zien waren.


Via Star Wars Underworld hebben we nu nog een tweetal afbeeldingen. Deze tonen een Stormtrooper, zoals ze in de film te zien zijn.76 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Roeltje

Avatar

Ligt het aan mij, of zien die posters er fan made uit? Smiley face

EDIT: Lekker achtergrond muziekje tijdens het werken.

StarWars2015

Avatar

Roeltje "..

EDIT: Lekker achtergrond muziekje tijdens het werken."
T+)

shellghost

Avatar

Is het al zo ver? Is het al zo ver? Is het al zo ver? Is het al zo ver? :P

kaedir

Avatar

*Wacht op The Force theme*

jaime91

Avatar

Ik hoop dat ze een trailer laten zien, en een synopsis vrijgeven anders ben ik wel teleurgesteld. Vooral als ze geen nieuwe trailer laten zien.

Roeltje

Avatar

kaedir "*Wacht op The Force theme*"


Haha ja, ze herhalen steeds de gewone theme.

kaedir

Avatar

Roeltje "Haha ja, ze herhalen steeds de gewone theme."


:'(

Roeltje

Avatar

En de Love theme de hele tijd pfff... :P

kaedir

Avatar

Wat vinden jullie van Star Wars Rebels seizoen 1?

Steve-O

Avatar

Kylo Ren ziet er wel heel gaaf uit!

Roeltje

Avatar

JAAAA HET BEGINT

kaedir

Avatar

Who shot first?

kaedir

Avatar

Maak het nou niet awkward...

Roeltje

Avatar

kaedir "Maak het nou niet awkward..."


Ik wilde net zeggen, er word véél te veel gedanst :P

One more time...

kaedir

Avatar

Jar Jar Abrams!!

Roeltje

Avatar

Komt George Lucas ook?

StarWars2015

Avatar

Roeltje "Komt George Lucas ook?"
Maakt geen deel meer uit van Lucasfilm, hooguit als adviseur.

Tot zo ver :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~

Roeltje

Avatar

Er komt een teaser!!

EDIT:

HOLY SHIT WAT EEN TRAILER!!!!!!!!! :~

kaedir

Avatar

Geweldige teaser!

SpiderQED

Avatar

Han Solo :W:W:W:W

Steve-O

Avatar

MIJN GOD


PRACHTIG

:W :W :W :W :W :W :W :W :W

benjamin

Avatar

Best wel een fijne teaser.

F1WilliamsJeff

Avatar

Die donkere stem die alles herhaalt dat Luke zegt lijkt een beetje alsof Luke van zijn geloof valt en naar de Dark Side trekt? Zoveel te speculeren en het duurt nog zo lang :D. Maar de beelden zien er heel goed uit in ieder geval.

Merlin

Avatar

Erg mooie teaser, volwassener dan de vorige.

JamesBond

Avatar

Wat een prachtige trailer! Ik heb met kippenvel zitten kijken! Ik voel me nu echt weer een klein kind, wat ziet dit er fantastisch uit! Alleen al Harrison Ford die aan het einde zegt "Chewie, we're home." maakt mij zo ontzettend blij en opgewonden! :D :D :D T+) T+) T+)

StarWars2015

Avatar

Airbender "Ok... Je moet er maar van houden.

:r"
Wacht jij nu maar op de trailer van volwassen mannen in een spandex pakjes ;)

Muufley

Avatar

Nice, had Han Solo niet verwacht op het einde van de trailer. Mijn eerste gedacht na het zien van de trailer: "Eat shit prequels!!!".

Hancock

Avatar

Ja!! :W :W :W

tjad1992

Avatar

Kan ik hier uit opmaken dat of Han en Leia een kind hebben of Luke samen met ? een kind heeft?

Hoedenmans

Avatar

CHEWIE WE'RE FUCKING HOME

Frietgezicht

Avatar

Wow.. ik heb mijn bank volgescheten,hier heb ik zo'n zin in.

Ik heb de oudste delen veel gezien maar tijdje niet. Het schip dat je ziet liggen aan het begin ken ik nog wel qua uiterlijk maar is dat een schip uit een eerder deel dat is neergestort daar of gewoon een zelfde soort schip?

Thyplosion

Avatar

Ik kom net thuis van het Fan Event in Pathé Arena. Ze lieten de trailer lekker drie keer achter elkaar zien op dat lekkere grote scherm. De geluiden kwamen nog mooier uit dan acher mijn laptop. Heerlijk, wat is dit goed zeg. Vind wel alleen dat Chewie aan het einde er een beetje fake uitziet.

shellghost

Avatar

Frietgezicht "Wow.. ik heb mijn bank volgescheten,hier heb ik zo'n zin in.

Ik heb de oudste delen veel gezien maar tijdje niet. Het schip dat je ziet liggen aan het begin ken ik nog wel qua uiterlijk maar is dat een schip uit een eerder deel dat is neergestort daar of gewoon een zelfde soort schip?"


Dat is een Star Destroyer. :W
En ik kan me niet herinneren dat er een gevecht is geweest bij Jakku in een van de films. Smiley face

Ereptile

Avatar

Mooie teaser!!! Smiley face

xarkov

Avatar

Toffe trailer, maar wat een hypetrain.

KeesjeNL

Avatar

Ik begreep dat (sommige) stormtroopers veel gedetailleerde nieuwe pakken kregen? Vindt dit zo oudbollig...

Dijkie

Avatar

xarkov "Toffe trailer, maar wat een hypetrain."


En of een hype train!!!!! En ik ben op die trein. Sterker nog ben de foking machinist.. ALLLLLLL ABOARD!!! :W:W:W:W:W

Thyplosion

Avatar

xarkov "Toffe trailer, maar wat een hypetrain."


Tja, het is een vervolg op misschien wel de meest geliefde filmserie allertijden. Vooral Amerikanen (en ik) zijn hier gek op. Het is niet zomaar een film, het is echt een happening voor fans.

supermutantvirus

Avatar

Hier ontkomt niemand aan.

Ik hoop dat het niet te campy wordt en dat de wereld geloofwaardig lijkt.
Devil is in the details!

Moviemagic

Avatar

Awesome. Ik heb er echt zin in. Zelfs als alle recensies aangeven dat het een k*tfilm is dan ga ik nog kijken.

Brein8998

Avatar

tjad1992 "Kan ik hier uit opmaken dat of Han en Leia een kind hebben of Luke samen met ? een kind heeft?"

Ik denk Han en Leia want Luke is een Jedi en die mag geen relatie of zoiets...
Die Hard fans, verbeter me als ik het mis heb.

Sand

Avatar

Brein8998 "Ik denk Han en Leia want Luke is een Jedi en die mag geen relatie of zoiets...
Die Hard fans, verbeter me als ik het mis heb."


Hmm weet niet of Die Hard fans u hierbij kunnen helpen, die hard fans van Star Wars mss wel, maar of de Willis fanboys hierbij kunnen helpen? denk et niet :p

xarkov

Avatar

Dijkie "En of een hype train!!!!! En ik ben op die trein. Sterker nog ben de foking machinist.. ALLLLLLL ABOARD!!! :W:W:W:W:W"


Smiley face

En toch raad ik iedereen aan om alle 6 de delen nog eens te kijken en af te vragen of de hype terecht is.

Begrijp me niet verkeerd. Deel IV/V & VI zijn prima films. Maar je ziet toch duidelijk dat deel V & VI een stuk minder sterk zijn dan deel IV. Al heeft deel VI wel een zeer sterk einde. En laten we deel I t/m III maar gewoon vergeten.

StarWars2015

Avatar

Brein8998 "Ik denk Han en Leia want Luke is een Jedi en die mag geen relatie of zoiets...
Die Hard fans, verbeter me als ik het mis heb."

Nou, dat is nu nog gissen :P In de tijd van de Jedi Order mochten Jedi's inderdaad geen kinderen krijgen. Luke is pas jedi geworden toen er geen Jedi Order meer was en Obi-Wan en Yoda de enige? overlevende jedi's waren. Dus als ze Luke dezelfde regels hebben geleerd als ten tijden van de Jedi Order, heeft hij geen kinderen. Maar als hij niet bekend is met deze regels is het mogelijk dat hij kinderen heeft. Dus deze vraag is pas in december te beantwoorden denk ik :P

xarkov "Smiley face

En toch raad ik iedereen aan om alle 6 de delen nog eens te kijken en af te vragen of de hype terecht is.

Begrijp me niet verkeerd. Deel IV/V & VI zijn prima films. Maar je ziet toch duidelijk dat deel V & VI een stuk minder sterk zijn dan deel IV. Al heeft deel VI wel een zeer sterk einde. En laten we deel I t/m III maar gewoon vergeten."

Star Wars is zo veel meer dan alleen de films hoor ;) Mensen zijn er mee opgegroeid, de originele films waren herkenbaar/menselijk. Stripboeken/boeken, games, conventies, fan films en ga zo maar door. Toegegeven dat veel fans deel I&II niet geweldig vonden, maar blijft het wel "hun" universum. Zeker als je ziet en hoort met hoeveel "liefde" er door JJ Abrams aan gewerkt word, zorgt er voor dat heel veel mensen op de hype train stappen :P

David1

Avatar

xarkov "Smiley face

En toch raad ik iedereen aan om alle 6 de delen nog eens te kijken en af te vragen of de hype terecht is.

Begrijp me niet verkeerd. Deel IV/V & VI zijn prima films. Maar je ziet toch duidelijk dat deel V & VI een stuk minder sterk zijn dan deel IV. Al heeft deel VI wel een zeer sterk einde. En laten we deel I t/m III maar gewoon vergeten."


Empire Strikes Back minder sterk dan A new Hope? Het is juist net andersom.

Gigan72

Avatar

Sand "Hmm weet niet of Die Hard fans u hierbij kunnen helpen, die hard fans van Star Wars mss wel, maar of de Willis fanboys hierbij kunnen helpen? denk et niet :p"


Volgens de Jedi order mogen ze geen relatie of kids hebben maar weet niet of luke dit ook doet

Gigan72

Avatar

Ik vraag me af wie de 2de Sith lord zal zijn want de Sith zijn altjd met ze 2

Misschien Max Von Sydow

Verder ziet het er goed uit de posters zijn ook cool dus kom maar op met ep7

StarWars2015

Avatar

Darthmar "...

En een rollende BB-8

"

Die BB-8 is echt briljant :W

De strijd lijkt tussen First Order (The Empire) en Resistance (Rebels) te gaan:
afbeelding
Link

tjad1992

Avatar

Gigan72 "Volgens de Jedi order mogen ze geen relatie of kids hebben maar weet niet of luke dit ook doet"


Ik denk persoonlijk dat Luke een kind heeft gekregen, hij zegt tegen ?
''My father has it, I have it, my sister has it, you have that power too''

Zou hij niet zeggen your mother has it als het een kind van Leia is?

Rolo2013

Avatar

Gigan72 "Volgens de Jedi order mogen ze geen relatie of kids hebben maar weet niet of luke dit ook doet"


Als er een familie relatie in Episode VII zit aangezien dat ook het geval was bij de eerste 6 delen zou ik ook gokken op Han en Leia Han en Leia hebben 3 kinderen waaronder een tweeling waarvan de jongen naar de DarkSide trekt, dit zouden dan Kylo Ren en Rey kunnen zijn

Luke lijkt me niet maar niks is onmogelijk Luke en Mara Jade hebben 1 zoon

Dijkie

Avatar

Rolo2013 "Als er een familie relatie in Episode VII zit aangezien dat ook het geval was bij de eerste 6 delen zou ik ook gokken op Han en Leia Han en Leia hebben 3 kinderen waaronder een tweeling waarvan de jongen naar de DarkSide trekt, dit zouden dan Kylo Ren en Rey kunnen zijn

Luke lijkt me niet maar niks is onmogelijk Luke en Mara Jade hebben 1 zoon"


Waar jij het over heb zijn de boeken maar die zijn helaas niet canon.

Dus ik denk dat we moeten wachten en zien.

xarkov

Avatar

David1 "Empire Strikes Back minder sterk dan A new Hope? Het is juist net andersom."


Eens, maar ik oordeel ze meer als 2 x een triology.

xarkov

Avatar

StarWars2015 "Star Wars is zo veel meer dan alleen de films hoor ;) Mensen zijn er mee opgegroeid, de originele films waren herkenbaar/menselijk. Stripboeken/boeken, games, conventies, fan films en ga zo maar door."


Dus eigenlijk hebben we het hier over indoctrinatie?
Ik ben opgegroeid met G.I. Joe en toch zit ik niet te wachten op een 3e film na die eerdere debacles.

edit: en ja, ik snap dat Star Wars veel meer heeft betekend voor cinema en een generatie dan GI Joe ooit heeft gedaan. Ik vind het gewoon apart dat deze nieuwe generaties ook zo lyrisch zijn over iets wat voor hun tijd groots was. Zekere na die laatste 3 films.

Rolo2013

Avatar

xarkov "Dus eigenlijk hebben we het hier over indoctrinatie?
Ik ben opgegroeid met G.I. Joe en toch zit ik niet te wachten op een 3e film na die eerdere debacles.

edit: en ja, ik snap dat Star Wars veel meer heeft betekend voor cinema en een generatie dan GI Joe ooit heeft gedaan. Ik vind het gewoon apart dat deze nieuwe generaties ook zo lyrisch zijn over iets wat voor hun tijd groots was. Zekere na die laatste 3 films."De prequels waren stukken minder maar om dan niet verder te gaan zou ik erg jammer vinden, men kan van hun fouten leren.
Soms heb ik het idee dat Lucas met de prequels ook een beetje geld zag, ik wil verder niet slecht praten over hem dus doe ik ook niet.

Als je nu ziet wat J.J. doet, de originele cast komt terug (kon in de prequels natuurlijk ook niet), veel praktische effecten (BB-8 is super) en vooral de sfeer van de originele trilogy....kijk maar naar de stormtroopers, niet helemaal opnieuw opgebouwd maar meer opgeknapt, zelfde geld voor de x-wings en dergelijke.

Daarbij dat J.J. Star Trek terug heeft gebracht wat naar mijn weten bij fans en niet fans goed werd ontvangen denk ik dat we erg tevreden straks snachts uit de bioscoop komen.ps.
Het lijkt een beetje op dat het dit jaar, het jaar van de vervolgfilms die verder gaan op het beste uit de vorige.
Jurassic World doet meest aan Jurassic Park denken, de nieuwe Terminator heeft de sfeer en kenmerken van 2 en ook Mad Max lijkt het meeste op The Road Warrior.

Muufley

Avatar

tjad1992 "Ik denk persoonlijk dat Luke een kind heeft gekregen, hij zegt tegen ?
''My father has it, I have it, my sister has it, you have that power too''

Zou hij niet zeggen your mother has it als het een kind van Leia is?"


Waarom denk jij dat hij het tegen een zoon/dochter zegt? Mij lijkt het dat hij het eerder tegen Finn heeft en dat is ook wat de meesten denken.
Een aandachtige lezer zou eerder doorhebben dat hij spreekt over "my father HAS it" in de plaats van "My father HAD it".
Wat een beetje een vreemde verwoording is om over iemand te spreken die er niet meer is (of is dat zo?).

Muufley

Avatar

Online word gezegd at de zilveren stormtrooper (chrometrooper) Captain Phasma is m.a.w. dat is Gwendolyne Christie van Game of Thrones.

Dijkie

Avatar

Muufley "Waarom denk jij dat hij het tegen een zoon/dochter zegt? Mij lijkt het dat hij het eerder tegen Finn heeft en dat is ook wat de meesten denken.
Een aandachtige lezer zou eerder doorhebben dat hij spreekt over "my father HAS it" in de plaats van "My father HAD it".
Wat een beetje een vreemde verwoording is om over iemand te spreken die er niet meer is (of is dat zo?)."


Hij zegt idd ''Has it'' inplaats van Had it. Dit omdat dit quotes zijn van return of the jedi. Waarin hij exact die woorden sprak.

M0vieFreak

Avatar

Trailer ziet er goed uit! Ik krijg er steeds meer zin in! T+) Alleen is het jammer dat het weer een teaser trailer is maar het was te verwachten.

Gigan72

Avatar

M0vieFreak "Trailer ziet er goed uit! Ik krijg er steeds meer zin in! T+) Alleen is het jammer dat het weer een teaser trailer is maar het was te verwachten."


Deze trailer is al meer dan genoeg sterker nog Star Wars heeft geen trailer nodig de naam is al genoeg.

Arme studio,s die ook rond die tijd ook een film uit brengen ze zijn helemaal kansloos tegen Star Wars.
Star Wars is en blijft ook de grootste en populairste franchise.

Rolo2013

Avatar

Dijkie "Waar jij het over heb zijn de boeken maar die zijn helaas niet canon.

Dus ik denk dat we moeten wachten en zien."


Klopt, maar ik denk dat er wel een zoon en/of dochter in zit van Luke, Han en Leia.
De prequel trilogy gaat over Anakin die opgroeit en naar de Dark Side overgaat, de originele trilogy over Luke die er achter komt dat Darth Vader zijn vader is en Leia zijn zus dus de rode draad is een familie band, daarbij dus de voice over in de 2de teaser trailer denk ik wel dat we zo iets kunnen verwachten....maar het is afwachten.Ohja,
Kunnen we misschien een Poll starten wie er allemaal kippenvel kreeg bij het zien en horen van "Chewie, we're home"

Ik begin wel: JA !! ;)

Darthmar

Avatar

Trouwens ook geweldig dat je de ademhaling van Darth Vader hoort als je die verbrandde helm ziet.

Ook iemand die neergestorte X-wing gezien in die shot van die neergestorte Star Destroyer. Geweldige details.

Ook denk ik dat dat Luke Skywalker's lightsaber is die wordt overhandigd aan Leia. (het vinden van die lightsaber zou zeer belangrijk zijn in deze film)

En nu maar hopen dat het verhaal goed.

benjamin

Avatar

Gigan72 "Arme studio,s die ook rond die tijd ook een film uit brengen ze zijn helemaal kansloos tegen Star Wars.
Star Wars is en blijft ook de grootste en populairste franchise."
Dat zal wel één van de redenen geweest zijn om Mission Impossible uit die periode weg te halen. Al kun je volgens mij in die periode wel wat kleinere films uitbrengen die toch op een ander publiek mikken en dus aan Star Wars geen rechtstreekse concurrent hebben.

Gigan72

Avatar

benjamin "Dat zal wel één van de redenen geweest zijn om Mission Impossible uit die periode weg te halen. Al kun je volgens mij in die periode wel wat kleinere films uitbrengen die toch op een ander publiek mikken en dus aan Star Wars geen rechtstreekse concurrent hebben."


Kleine films dat kan wel maar bv marvel zou dan echt niets uit brengen
want ze winnen dat toch niet

Spielberg zei ooit breng 1 week voor en 4 weken na een nieuwe star Wars film je film niet uit want je wint het niet

Olrik

Avatar

Erg veel zin in! Kan niet wachten tot december!

Muufley

Avatar

Dijkie "Hij zegt idd ''Has it'' inplaats van Had it. Dit omdat dit quotes zijn van return of the jedi. Waarin hij exact die woorden sprak."


Is geen antwoord op de kwestie. Ja het zijn quotes uit de vorige film maar waarom het dan gebruiken in context van deze film op deze manier?

Dijkie

Avatar

Muufley "Is geen antwoord op de kwestie. Ja het zijn quotes uit de vorige film maar waarom het dan gebruiken in context van deze film op deze manier?"


Nee dat moeten we idd afwachten. Ik legde alleen uit dat hij die woorden uitsprak toen zijn vader nog leefde. Omdat jij het je afvroeg waarom ie het zei als in de huidige tijd. Maar die uitspraken liggen in het verleden.

Glennekeeeee

Avatar

Vind de trailer maar niets... doet me meer denken aan de prequels dan aan de originele trilogie, vooral de acteurs (buiten isaac) lijken me weer aan de zwakke kant. hopelijk valt het wat mee in de film zelf

Chris23

Avatar

Thyplosion "Vind wel alleen dat Chewie aan het einde er een beetje fake uitziet."


Die ogen zagen er i.d.d. een beetje raar uit.

Chris23

Avatar

En Han...dat is niet Han , maar de opa van han die een Han Solo kostuum aan heeft.
Dus Han solo heeft de zelfde (soort) kleding aan dat hij 40 jaar geleden aan had?
En... allebei nog de zelfde wapens na al die tijd?

NieuwsFilm

meest populair