'Star Wars: Rogue One': teaser trailer en plot onthuld!

De Death Star staat centraal in eerste "Star Wars Anthology film".

Donderdag trapte Star Wars Celebration af met de fraaie tweede teaser trailer van Star Wars: The Force Awakens en gisteren tijdens de laatste dag werden er een aantal zaken onthuld over Star Wars: Rogue One, de eerste Star Wars spin-off film die eind 2016 verschijnt. Deze spin-off films gaan vanaf heden door onder de noemer "Star Wars Anthology films".

Ook gaf Rogue One-regisseur Gareth Edwards het plot prijs. Deze verscheen niet veel later op het Twitter account van Star Wars: Een groep verzetsstrijders verenigt zich voor een gewaagde missie om de Death Star-plannen te stelen. Een van die verzetsstrijders is Felicity Jones.


Naast dat er tijdens de laatste Star Wars Celebration-panel een korte teaser van Rouge One werd prijsgegeven, meldde Edwards dat de spin-off een echte oorlogsfilms wordt. Het speelt zich af tussen Episodes III en IV en dan eerder nabij IV, de eerste Star Wars-film. Hieronder zelfs de (bootleg) teaser trailer. Overigens zijn de opnames nog niet gestart, dus dit is eerder een concept-trailer.



Hieronder twee Tweets met het titellogo voor Star Wars: The Force Awakens en eerste concept-art.






NieuwsFilm

meest populair