Algemeen

'Maze Runner: The Death Cure' verschijnt begin 2017

Opvallend genoeg dus geen Part 1 en Part 2 voor deze YA-film.

door Bram de Groot op 21.04.2015 om 08:50 in Algemeen
Verleden jaar boekte de sci-fi YA-film The Maze Runner een prima resultaat en geheel in lijn met zijn soortgenoten verschijnt dit jaar al het vervolg, Maze Runner: Scorch Trials. Nu heeft 20th Century Fox - volgens Exhibitor Relations - bekend gemaakt dat het derde en laatste deel Maze Runner: The Death Cure begin 2017 in de bioscoop verschijnt.

De verfilming van het laatste deel van de jeugdboeken van James Dasher zal - in tegenstelling tot The Hunger Games en Divergent - geen tweeluik worden. Net als het eerste deel worden de vervolgfilms geregisseerd door Wes Ball. De regisseur uitte in het verleden dat hij de film wel graag in tweeën had willen splitsen.

Hoofdrollen in de films zijn voor Dylan O'Brien en Kaya Scodelario. Het tweede deel Maze Runner: Scorch Trials verschijnt op 18 september in de Nederlandse bioscoop. The Death Cure staat nu gepland voor 17 februari 2017.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Scheerzeep

Avatar

Hopelijk wordt dit weer de standaard in Hollywood.

adofmirosch

Avatar

De film wordt sowieso in 2 part's verdeeld.

Heb me met de eerste goed vermaakt, kan een hele leuke reeks worden.

Banned

Avatar

Vermaakt met deel 1 alleen had ik soms moeite om het geheel serieus te nemen. Weer een hoop kinderen die in een ongeloofwaardige wereld zitten die zichzelf doodserieus nemen was er soms iets teveel aan voor mij.

skullsplitter

Avatar

Deel 1 was verbazingwekkend onderhoudend gezien het relatief simpele gegeven. Beetje generiek monster maar verhaal is interessant (boeken niet gelezen).

Ben benieuwd naar de vervolgen iig.

xarkov

Avatar

Deel 1 was zo slecht nog niet voor het genre tienerfilms. Beter dan Twilight, Divergent of The Hunger games sequels.

bigmichiel

Avatar

Deel 1 was voor mij gewoon de zoveelste blockbuster met weinig inhoud. Verstand op 0 zetten, vooral proberen niet te veel na te denken over de vele plotholes (en de belachelijke wederargumenten van de die hard fans op die plotholes) en het is een vermakelijke film Smiley face

Zodra de volgende delen een keer op Netflix staan zullen die ook wel een keer worden aangezet.

M0vieFreak

Avatar

Deel 1 was goed en kijk uit naar de vervolg delen.

SunChaser

Avatar

Volgens mij was t al bekend dat t derde deel geen tweeluik werd toch

nieuwslaatste nieuws

meest populair