Joss Whedon belooft een "verbazingwekkende" toekomst voor Hulk

Komt de langverwachte Hulk-film er dan toch?

Een van de meest geliefde personages uit het Marvel Cinematic Universe is Mark Ruffalo's Hulk. In het MCU verscheen er met The Incredible Hulk (2008) reeds een - wat matig ontvangen - losstaande film rond de groene anti-held. Na de hernieuwde introductie in The Avengers (2012) kijkt iedereen echter uit naar een nieuwe Hulk-film.

Of die er op korte termijn gaat komen valt te betwijfelen, aangezien Marvel Studios niet de rechten zou hebben om een stand-alone film rond de Hulk te maken. Tijdens de Britse persconferentie rond Avengers: Age of Ultron, waarin Bruce Banner / Hulk uiteraard een belangrijk aandeel zal hebben, lijken Ruffalo en regisseur Joss Whedon ons voor te bereiden om een "verbazingwekkende" ontwikkeling in het MCU.

Op de vraag wat we van de Hulk gaan zien na Age of Ultron laat Ruffalo het woord aan Whedon, die alleen het volgende kwijt wil - met een onheilspellende toon: It's too amazing!. Check hieronder de gehele persconferentie met rond de 20 minuten het stukje over de Hulk. Let in dit geval op; alleen al de vraag bevat een spoiler.



NieuwsFilm

meest populair