Video

Nieuwe beelden in 'Poltergeist' preview

De productie ligt in handen van de legendarische filmmaker Sam Raimi.

door Koen Friederichs op 24.04.2015 om 19:52 in Video
Bekijk hieronder een preview van Poltergeist, geregisseerd door Gil Kenan (Monster House, City of Ember). De productie ligt in handen van de legendarische filmmaker Sam Raimi (The Evil Dead, Spider-Man).

De film is een hervertelling en moderne versie van het klassieke verhaal van een familie wier nieuwe huis bezeten is door kwade geesten. De aanvallen van de angstaanjagende geesten escaleren al snel en ze ontvoeren de jongste dochter van het gezin. De familie moet alles op alles zetten om haar te redden.

'Poltergeist' is vanaf 21 mei te zien in de Nederlandse bioscopen.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JamesBond

Avatar

Is het woord "legendarisch" niet een beetje misplaatst voor Sam Raimi? Begrijp me niet verkeerd, het is een zeer goede filmmaker (!) maar om hem met twee goede filmreeksen legendarisch te noemen? Maar dat kan ook aan mij liggen :D

Moviemagic

Avatar

Sam Raimi: This was a chance to reintroduce the story and make it accessible to the modern audience.


Volgens mij gaat het meer om geld dan om deze onzin die uitgekraamd wordt. Het is inderdaad een goede regisseur maar zeg het zoals het is.

rjnacken

Avatar

Moviemagic "Volgens mij gaat het meer om geld dan om deze onzin die uitgekraamd wordt. Het is inderdaad een goede regisseur maar zeg het zoals het is."


Ik had hetzelfde; wat een onzin; wat is er dan niet accessible in de huidige vorm? Mensen snappen niet dat je destijds nog geen smartphone hebt? Dat is wel een hele lage inschatting van je publiek.

nieuwslaatste nieuws

meest populair