Tyler Perry vergezelt de Teenage Mutant Ninja Turtles

Hij gaat Baxter Stockman spelen in de door Michael Bay geproduceerde sequel.

Tyler Perry heeft getekend voor een rol in Teenage Mutant Ninja Turtles 2. De acteur, bekend van Alex Cross en de Madea-films, speelt Baxter Stockman, een wetenschapper en daarnaast ook de uitvinder van de zogenaamde Mousers. Dit zijn machines die erop uit zijn om rioolratten te vernietigen, dus je kunt je voorstellen dat ze Splinter heel wat kopzorgen geven. Stockman was kortstondig te zien in Teenage Mutant Ninja Turtles (2014). Het personage werd toen nog gespeeld door K. Todd Freeman.

Perry vergezelt o.a. Megan Fox en Will Arnett, die terugkeren voor de rollen van respectievelijk April O’Neil en Vernon Fenwick. Verder werd Arrow-ster Stephen Amell begin deze maand gecast als de zelfbenoemde vigilante Casey Jones. Tot slot weten we dat Victoria’s Secret-model Alessandra Ambrosio te zien zal zijn als zichzelf en dat de iconische schurken Bebop en Rocksteady ook hun opwachting zullen maken.

TMNT2 wordt geproduceerd door o.a. Michael Bay en de regie ligt ditmaal in handen van David Green. Het scenario komt van Josh Appelbaum en André Nemec en de Nederlandse release moet plaatsvinden op 21 juli 2016.

NieuwsFilm

meest populair