Michael Green schrijft scenario 'Wolverine 3'

Hij schreef eerder de scripts van Green Lantern en afleveringen van Heroes.

Volgens The Wrap zal MIchael Green ([]Green Lantern[/i], Heroes, Blade Runner 2) het script schrijven van 20th Century Fox's derde Wolverine-film. Een eerdere versie van het script werd geschreven door David James Kelly.

Hugh Jackman bevestigde onlangs dat de derde film ook de laatste keer zal zijn dat hij Logan zal spelen in de X-Men films, maar we weten nog steeds niet of hij ook nog in X-Men: Apocalypse zijn opwachting zal maken. Jackman heeft de rol van Wolverine tot op heden in zeven films gespeeld, verspreid over een periode van 14 jaar.

Er zijn nog geen details bekend over de plot van de film, maar volgens Patrick Stewart zouden Logan en Professor Xavier wel eens kunnen gaan samenwerken in de film. De vorige twee Wolverine-films waren gebaseerd op de twee bekendste verhaallijnen rondom het personage, maar gezien het feit dat er meer dan 300 nummers zijn gewijd aan Weapon X, zal Green vast met iets interessants op de proppen komen.

Wolverine 3 (er is vooralsnog geen officiële titel) moet de bioscopen bereiken in maart 2017. James Mangold neemt opnieuw de regie voor zijn rekening.



NieuwsFilm

meest populair