Blackbird op concept-art 'X-Men: Apocalypse'

En ook Cerebro en het Egypte van Apocalypse.



In de nieuwste Empire Magazine staat een artikel over X-Men: Apocalypse waarbij een aantal concept-art is gepubliceerd van onder meer Cerebro, Egypte en de nieuwe Blackbird (zie boven). Ook zien we eerder vrijgegeven art van de mutant Angel.

Ook heeft schrijver en producent Simon Kinberg e.e.a. prijsgegeven over de kleinere rollen van Tye Sheridan (Cyclops), Sophie Turner (Jean Grey) en Alexandra Shipp (Storm). Ze maken net zoveel deel uit van de film als de voornaamste cast," aldus Kinberg. "Scott is nog niet de leider zoals we hem kennen. Storm is een onrustig personage die het verkeerde pad kiest. En Jean is complex, interessant en nog niet volwassen. Het is leuk om te zien hoe ze worstelen met hun krachten, zeker als je weet dat ze later heel krachtig worden."

Ook regisseur Bryan Singer laat wat weten over de grootte van de film: "Het is een beest van een film. De belangen zijn zo groot en werelds en de slechterik is zo mythisch. Het is zeker een X-Men film, maar voelt echt compleet anders."









In de film van 20th Century Fox zien we ook rollen van James McAvoy (Professor X), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Oscar Isaac (Apocalypse), Nicholas Hoult (Beast), Rose Byrne (Moira MacTaggert) en Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler). Apocalypse draait vanaf 19 mei 2016 in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair