Leonardo DiCaprio 'undercover' in Milaan

DiCaprio trok een laken over zijn hoofd om onopgemerkt te blijven.

Leonardo DiCaprio (Inception, The Wolf of Wall Street) heeft in Milaan een laken over zijn hoofd getrokken om uit het zicht te blijven van de paparazzi.

De acteur is momenteel in de Italiaanse stad voor een jubileumshow van de beroemde modeontwerper Armani. Overdag vond hij tijd om een tentoonstelling van zijn naamgenoot Leonardo DaVinci te bezoeken, maar wilde dit onopgemerkt doen. DiCaprio besloot letterlijk undercover te gaan en verborg zichzelf onder een laken.

Door omringd met beveiligers en een groot doek over zijn hoofd de tentoonstelling te verlaten trok hij echter toch de aandacht van fotografen van Lainey Gossip. Omdat hij op weg naar zijn auto soms toch moest uitkijken waar hij liep, slaagde hij er niet in om zijn gezicht volledig verborgen te houden.

Het jubileumfeest van de Italiaanse modeontwerper is overladen met beroemde sterren. Naast DiCaprio waren onder anderen ook Tom Cruise (Top Gun, Minority Report), Sophia Loren (That Kind of Woman, Una Giornata Particolare), Chris Pine (Star Trek, Bottle Shock) en Janet Jackson (For Colored Girls, Tupac: Resurrection) van de partij.

Foto's verwijderd

NieuwsFilm

meest populair