Algemeen

Laura Linney tekent voor 'Teenage Mutant Ninja Turtles 2'

De driemalig Oscar-genomineerde actrice (The Savages) kiest normaal gesproken voor kleinere projecten.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 03.05.2015 om 18:15 in Algemeen
Tot nu toe konden we de namen in de cast van Teenage Mutant Ninja Turtles 2 nog wel plaatsen, maar de nieuwste toevoeging komt toch wel uit onverwachte hoek. Volgens THR heeft Laura Linney getekend voor een nog onbekende rol in de sequel. De actrice werd in het verleden driemaal genomineerd voor een Oscar, namelijk voor haar rollen in You Can Count on Me (2000), Kinsey (2004) en The Savages (2007).

Linney vergezelt o.a. Tyler Perry, Brian Tee, Megan Fox, Will Arnett, Stephen Amell en Alessandra Ambrosio. De Turtles worden gespeeld door Alan Ritchson, Noel Fisher, Jeremy Howard en Pete Ploszek.

TMNT2 wordt geproduceerd door o.a. Michael Bay en de regie ligt ditmaal in handen van David Green (Earth To Echo). Het scenario komt van Josh Appelbaum en André Nemec en de Nederlandse release moet plaatsvinden op 21 juli 2016.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Het enige noemenswaardige aan TMNT was de sneeuw scène verder is de film het niet waard om te bekijken.

Decepticon

Avatar

Ik vind dit helemaal niet uit "onverwachte hoek" komen. In Transformers: Dark of the Moon zitten ook genomineerde acteurs.
Die mensen kiezen hun projecten op meerdere punten en als ze het leuk vinden om in een blockbuster te spelen, moet je ze daarop respecteren.
Btw, Teenage Mutant Ninja Turtles is juist een goede film en de sequel is imo gerechtvaardigd.

En het is niet dat Laura Linney nu omkomt in het werk, ze heeft niet veel afgeleverd de laatste paar jaar, dus zal het werk en bijbehorende salaris haar zeker wel van pas komen.
En het is alleen maar een pluspunt voor een film als dit, dat een actrice als haar hier in speelt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair