Algemeen

Kevin Feige over After Credits scène 'Avengers: Age of Ultron'

Let op: Spoilers!

door Jim Pedd op 04.05.2015 om 16:23 in Algemeen
Wie Joss Whedons Avengers: Age of Ultron al gezien heeft, zal mogelijk wat vragen hebben bij de After Credits scène daarvan. Voor iedereen die de film nog niet gezien heeft, raden we aan om niet verder te lezen vanaf hier. Spoilers volgen na onderstaande afbeelding.
Aan het einde van Age of Ultron is te zien hoe slechterik Thanos (Josh Brolin) de Infinity Gauntlet grijpt en zegt dat hij het dan maar zelf moet opknappen. Zijn aanwezigheid in de film is een tease voor wat in Marvels Phase Three zal gebeuren. Volgens Kevin Feige wordt de Gauntlet niet uit de kerkers van Asgard gehaald.

Dit vertelde hij aan Slashfilm. Er zal volgens Feige uiteindelijk wel een uitleg volgen van wat er dan aan de hand was in de scène. Vooralsnog lijkt het te impliceren dat er twee Infinity Gauntlets zijn, de handschoen waarin alle Infinity Stones gestopt worden, waarna de drager ervan Goddelijke krachten krijgt.

32 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JamesBond

Avatar

Was er toch een After Credits scène? Ik heb de film nog niet gezien, maar hij zou toch geen After Credits scène krijgen?

DeMuizenkoning

Avatar

JamesBond "Was er toch een After Credits scène? Ik heb de film nog niet gezien, maar hij zou toch geen After Credits scène krijgen?"


Tja er was er wel eentje, zelfs niet eens na de hele aftiteling maar zowat direct na de film... Stelt niet echt heel veel voor, maar als je hem echt wilt zien, er zijn al meerdere filmpjes op Youtube + uitleg, waaronder deze
Ik hoop vooral dat het deze keer dan eens een echte indrukwekkende en imposante bad-guy word, want dat is toch wel hét punt waar Marvel zich moet verbeteren. (Maar dat is dan natuurlijk wel mijn mening ;) ) Thanos ziet er toe nu toe redelijk oke uit, maar hoop dat hij echt bruut wordt!

benjamin

Avatar

JamesBond "Was er toch een After Credits scène? Ik heb de film nog niet gezien, maar hij zou toch geen After Credits scène krijgen?"
Het is ook niet echt op het einde van de credits maar ergens na een paar minuutjes (een beetje waar in deel één de eerste blik op Thanos kwam).

JamesBond

Avatar

benjamin "Het is ook niet echt op het einde van de credits maar ergens na een paar minuutjes (een beetje waar in deel één de eerste blik op Thanos kwam)."


Ah, oké, bedankt, dat verklaart veel Smiley face

Shifty777

Avatar

Vond het een beetje een duffe after credit. Ze lopen Thanos al meer dan drie jaar te teasen in de Marval Cinematic Universe. Hij verscheen nog iets uitgebreider in Guardians of the Galaxy maar ook hier had het eigenlijk nog niet veel toegevoegde waarde. Vanaf 2012 gaan lopen teasen voor een personage dat op zijn vroegst in 2018 echt een volledige functie gaat vervullen in de eerste Infinity War film, vind ik toch wel iets too much.

rainking

Avatar

Ik had in een video review op Youtube (weet zo gauw het kanaal niet meer) dat de gauntlet op Asgard een rechterhandschoen zou zijn, dus dat zou inderdaad betekenen dat er twee zijn, want die van de midcredit scene was de gewone linkerhand.

adofmirosch

Avatar

airbender "Een badguy die er zo uitziet kan ik niet serieus nemen."Wat is er nou weer mis mee?

Roeltje

Avatar

airbender "Een badguy die er zo uitziet kan ik niet serieus nemen."


Een persoon die zulke posts plaatst kan ik niet serieus nemen. :P

Hahaha ok, dit was echt pure troll naar jou toe

DeMuizenkoning

Avatar

airbender "Hij is paars en dik, wat is daar dreigend aan?"


Ursula uit de kleine zeemeermin is ook paars en dik maar was toch wel gemeen & dreigend :P

adofmirosch

Avatar

airbender "Oja we hebben het over Marvel, die fans vinden dat soort schurken wel eng O+"Een schurk hoeft ook niet eng te zijn,
De schurken van man of steel waren ook niet bepaald angstaanjagend.
Ik vraag me meer af wat voor karakter hij heeft mischien is die juist heel bruut.
Als je nu toch weer aant zeuren over Marvel schurken bent, jij vind kingping toch ook een goede schurk.
Terwijl hij ook dik is en niet eng, maar zijn karakter daar integen is het wel.

adofmirosch

Avatar

DeMuizenkoning "Ursula uit de kleine zeemeermin is ook paars en dik maar was toch wel gemeen & dreigend :P"


Hahahaha geweldige reactie ursula rulez :E

Frietgezicht

Avatar

Vond het maar vaag wat Thanos zei dat die het zelf maar moet doen. Wat boeide hem het wat er op de aarde gebeurde en alsof die Ultron gestuurd had ofzo.

benjamin

Avatar

airbender "Hij is paars en dik, wat is daar dreigend aan? "

Bilbo

Avatar

Ik voel weinig dreiging van Thanos afkomen, en deze After Credits scène heeft daar weinig aan veranderd. Heb op YouTube even dat ding bekeken en ik moet zeggen dat het een vrij saaie manier is om je "big bad" aan te kondigen. Hoop echt dat dat in de Infinity War delen anders gaat worden, anders ben ik bang dat heel die verhaallijn zal falen...

DeMuizenkoning

Avatar

Bilbo "Ik voel weinig dreiging van Thanos afkomen, en deze After Credits scène heeft daar weinig aan veranderd. Heb op YouTube even dat ding bekeken en ik moet zeggen dat het een vrij saaie manier is om je "big bad" aan te kondigen. Hoop echt dat dat in de Infinity War delen anders gaat worden, anders ben ik bang dat heel die verhaallijn zal falen..."


Mee eens, maar ja, in een scène die maar een paar seconden duurt is het misschien ook wel lastig om hem echt dreigend over te laten komen. Infinity War komt pas in 2018 (toch?) dus ze hebben nog wel even tijd om er iets moois van te maken, en met Brolin's talent zou dat zeker wel kunnen lukken. Maar helaas zijn vaak de Marvel baddies waardeloos, hopelijk niet deze keer...

Bilbo

Avatar

DeMuizenkoning "Mee eens, maar ja, in een scène die maar een paar seconden duurt is het misschien ook wel lastig om hem echt dreigend over te laten komen. Infinity War komt pas in 2018 (toch?) dus ze hebben nog wel even tijd om er iets moois van te maken, en met Brolin's talent zou dat zeker wel kunnen lukken. Maar helaas zijn vaak de Marvel baddies waardeloos, hopelijk niet deze keer..."


We zagen wat meer van 'm in Guardians Of The Galaxy en daar was ie ook niet bepaald indrukwekkend of dreigend, en dat was juist het perfecte moment om hem goed te introduceren. Alleen een dreigend gevoel was goed genoeg, en van alles wat we van Thanos gezien hebben, voel ik weinig dreiging.

Maar hopelijk krijgen we nog een scène waarin we minstens zien hoe bruut Thanos is, zodat de dreiging in ieder geval wat groter wordt.

adofmirosch

Avatar

airbender "^Trolls. Je mag niet reageren als je niets positiefs te zeggen hebt."Maar je hoeft ook niet altijd te reageren alsje niets positiefs te zeggen hebt.

DeMuizenkoning

Avatar

Bilbo "We zagen wat meer van 'm in Guardians Of The Galaxy en daar was ie ook niet bepaald indrukwekkend of dreigend, en dat was juist het perfecte moment om hem goed te introduceren. Alleen een dreigend gevoel was goed genoeg, en van alles wat we van Thanos gezien hebben, voel ik weinig dreiging.

Maar hopelijk krijgen we nog een scène waarin we minstens zien hoe bruut Thanos is, zodat de dreiging in ieder geval wat groter wordt."


Helemaal mee eens. Tot nu toe stelt Thanos nog geen zak voor. In GotG had hij net zo goed niét kunnen komen opdagen want het stelde niks voor. Ik hoop gewoon dat Marvel hem nog gewoon wat 'terughoudt' maar dat als hij in actie komt dat dan alle remmen los gaan (een beetje zoals Yoda tegen Count Dooku :P ) en hij dan ook daadwerkelijk echt dreigend over komt. We zullen zien.

Mysterio

Avatar

Thanos kan met 1 vingerknip hele universums laten verdwijnen .. Alleen the Beyonder komt in de buurt van de krachten. Maw. Hij is geen Loki of Ultron ....., Thanos Power !

David1

Avatar

Mysterio "Thanos kan met 1 vingerknip hele universums laten verdwijnen .. Alleen the Beyonder komt in de buurt van de krachten. Maw. Hij is geen Loki of Ultron ....., Thanos Power !"


Dat zal allemaal wel, maar het komt niet echt zo over.

Down1986

Avatar

Als je goed kijkt zie je het ook. Want thanos pakt een de Gauntlet met links. De tweede de gauntlet in Thor was de rechter hand. Dus er zijn 2 gauntlets.

Jorca

Avatar

Veel mensen hier denken dat Thanos een typische Marvel schurk is, komt misschien door de films, maar in de comics is het een zeer goed uitgewerkte personage. Zijn acties en redenen zijn best anders en kwa kracht is het wel de sterkste wezen (dankzij de gems). Het is jammer dat hij zo plat overkomt in de films maar hopelijk doen ze daar nog iets aan want Brolin is wel een goed acteur.
Hopelijk veranderen ze de naam van de eerste deel in The Thanos Quest en dan de tweede deel gewoon Infinity Gauntlet.

Angelater

Avatar

Ze hadden hem nooit met CGI moeten maken. Komt altijd leeg over. Gewoon die gast terughalen die ze voor de 1e Avengers film gebruikt hadden.

Ed Crane

Avatar

adofmirosch "Maar je hoeft ook niet altijd te reageren alsje niets positiefs te zeggen hebt."


Nee, want je mag alleen altijd reageren als je over Marvel iets positief te zeggen hebt.

Om eerlijk te zijn vind ik Thanos er ook niet geweldig uit zien. Voor de badguy van bijvoorbeeld een film als Thor 2 had het nog gekunt. Maar als dit de ultieme kosmische all-powerfull extreem überbadguy van het Marvel-universum moet zijn... doet 'ie me eerder denken aan...

afbeelding
afbeelding

...go, go Power Rangers! Goldar. En dat kan toch niet de bedoeling zijn. Laten we gewoon eerlijk zijn, The Red Skull zag er vele malen dreigender, enger en vetter uit. The Abomination ook. Jeff Bridges in zijn robotpak.

bigmichiel

Avatar

Niemand die Ultron vond tegenvallen? Vond het de slapste bad guy tot nu toe in de MCU :(

Ed Crane

Avatar

bigmichiel "Niemand die Ultron vond tegenvallen? Vond het de slapste bad guy tot nu toe in de MCU :("


Jawel. Ik vond'm niet bagger hoor, maar op Thor 2 (wel bagger) na was het de minste Phase 2-film. Of eigenlijk... ik vond Guardians Of The Galaxy eigenlijk nog iets minder.

nieuwslaatste nieuws

meest populair