Algemeen

Tom Hardy onthult waarom hij uit 'Suicide Squad' stapte

En vertelt iets over de verhouding tussen Joker en Harley Quinn.

door Jim Pedd op 06.05.2015 om 08:00 in Algemeen
Volgend jaar gaat David Ayers Suicide Squad in première. De film draait om een team slechteriken dat gevaarlijke missies uitvoert voor de Amerikaanse regering, in ruil voor strafvermindering. Eén van de hoofdrollen zou gespeeld worden door Tom Hardy, maar dat feestje ging niet door. In een interview met Collider onthulde Hardy waarom hij uit het project moest stappen.

”Warner Bros. is mijn thuisstudio en ik vind ze geweldig, dus het was echt jammer,” begon Hardy. ”ik wilde eraan werken, want ik weet dat het scenario geweldig is en ik weet ook wat er gaat gebeuren met de Joker en Harley Quinn. Ik zal niet teveel weg geven, maar het is verdomde geweldig. En dat hele gebied is iets waar ik zeker… Ik bedoel, iedereen houdt van de Joker. Iedereen houdt van de Joker. Will Smith is een toffe kerel, maar iedereen houdt van de Joker en dat wordt daarom een belangrijke film voor fans, denk ik.”

Maar waarom hij er dan uit stapte? ”Er lag een erg praktisch element aan ten grondslag. De opnames met Alejandro [G. Iñárritu] duurden drie maanden langer in Calgary, dus we moesten terug gaan naar Patagonia of Alaska om de opnames van The Revenant voort te zetten. Dat bleek een veel groter beest te zijn dan we dachten, maar het ziet er uitzonderlijk goed uit.”

Hardy moest er dus uit stappen, omdat de opnames van The Revenant te lang duurden.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

11qqaazz

Avatar

Waarom vragen ze hem niet of mensen van de Joker houden?

DeMuizenkoning

Avatar

Tja zonde, Hardy is natuurlijk ongelooflijk bad-ass maar ik kijk toch meer uit naar The Revenant, zolang die film goed is vergeef ik hem ;)

M0vieFreak

Avatar

Ik vind het nog steeds erg jammer dat Tom Hardy er niet kon in spelen. Maar dat hij de rol heeft afgewezen door zijn verplichtingen aan The Revenant vind ik niet erg, want ik kijk erg uit naar die film en ben blij dat hij erin speelt. Hij zal het goed doen in die film. Misschien krijgt hij een rol in de toekomstige DC films. ;)

michaelbay

Avatar

Hij zou dan geen bane spelen neem ik aan?
eigenlijk is dat raar. eerst bane spelen en dan binnen hetzelfde universum een andere badguy.
ik weet wel dat het allemaal een reboot is maar toch

NieuwsFilm

meest populair