Spider-Man en Loki bijna in 'Avengers: Age of Ultron'

Regisseur Joss Whedon wilde zoveel als mogelijk personages in de film.



Let op! Artikel bevat mogelijk spoilers.

Voor wie Avengers: Age of Ultron al heeft gezien weet dat de superheldenfilm vol zit met personages. Regisseur Joss Whedon had echter nog grotere plannen met de film. Zo wilde hij dolgraag Spider-Man, Loki en Captain Marvel een rolletje geven.

Als eerste Loki. De villain van acteur Tom Hiddleston werd voorafgaand aan de film bevestigd voor een rol en er werden zelfs wat opnamen gemaakt. Toch werden deze geschrapt. Whedon tegenover MTV: "We hebben wat opnames gemaakt, maar het pakte niet goed uit. De film had al zoveel en we wilden niet gaan proppen. Ik had hem er echt graag in gehad."

Wat betreft Spider-Man en Captain Marvel laat Whedon weten dat ze - let op spoiler! - te zien hadden moeten zijn in de eindscène waarin de nieuwe Avengers worden voorgesteld. "Ik had beide personages willen gebruiken, maar de deals waren nog niet rond. En toen dit wel het geval was, zeiden ze 'we maken een Captain Marvel film en we hebben Spider-Man als een merk' en ik was zo van 'Ik ben al klaar met mijn film stelletje ******! Geen dank,'" aldus Whedon tegenover Empire.

Overigens leek het er even op dat Spider-Man zou opduiken in de after credit scène van Age of Ultron. Onderstaande knap gemaakte video bleek echter nep:

Nog een ander leuk feitje is dat de Hulk eigenlijk grijs had moeten worden in de film. Dit ging echter ook niet door. Dit wordt bevestigd in onderstaande video over de visual effects:



NieuwsFilm

meest populair