Meer duidelijk over 'The Rogue Cut' van 'X-Men: Days of Future Past'

Wat krijgen we te zien?



Al geruime tijd wordt er gesproken over de speciale 'The Rogue Cut' van X-Men: Days of Future Past. Onlangs werd al bekend dat deze 17 minuten langer gaat duren en nu heeft producent Simon Kinberg meer details gegeven over de 'extended cut'.

De X-Men: Days of Future Past: The Rogue Cut versie van de film zal op 14 juli in de schappen verschijnen. Dit is exact dezelfde datum waarop Bryan Singers X-Men verscheen, 15 jaar geleden.

In de Rogue Cut zijn naast de verhaallijn rond Rogue (Anna Paquin) andere scènes toegevoegd, onder meer één met Professor X (Patrick Stewart) en Magneto (Ian McKellen) die gezamenlijk met Iceman (Shawn Ashmore) en Rogue op een missie gaan.

Collider sprak met Kinberg over de verlengde versie: "We dachten van 'wat als Patrick en Ian op een road trip zouden gaan?' Ik schreef het en toen we het hadden geschoten bleek het teveel een sub-plot. Wel een vreselijk goed sub-plot en de mensen zullen het binnenkort zien. Anna was goed in de film en het was goed geregisseerd, maar het paste gewoon niet binnen het gehele verhaal. Als deze scène erin had gezeten, dan was het zo geweest van 'waarom deze detour? In een film die al twee tijdsperioden heeft, twee verschillende Sentinels, tien tot twaalf hoofdpersonages... Puur voor de lol?' En dus werd het geschrapt."

Hieronder een promotionele afbeelding voor 'The Rogue Cut':



NieuwsFilm

meest populair