Joss Whedon onthult alternatief einde 'Avengers: Age of Ultron'

We waarschuwen er maar voor: spoilers.

Let op: Spoilers in dit bericht.

Mocht je Marvels Avengers: Age of Ultron al gezien hebben, dan weet je iets belangrijks over het einde. Als je de film nog niet gezien hebt, dan raden we je aan om hier te stoppen met lezen. Bekijk de trailer nog eens, beslis of je de film wil zien en laat ons weten hoe je de film vond.

Goed, en dan nu de spoilers. Op de Blu-ray en Dvd krijgt de film van regisseur Joss Whedon naar verluidt een alternatief einde. Whedon onthulde in een interview met Empire Magazine wat dat alternatieve einde precies inhoudt. Het blijkt dat Pietro Maximoff, a.k.a. Quicksilver (Aaron Johnson), niet altijd dood zou gaan in de film. Daarom is er een einde waarin hij ook te zien is.

”We hebben ook een versie van de laatste scène opgenomen met hem in zijn pak, samen met zijn zus,” vertelde Whedon. ”We namen ook een scène op waarin hij wakker werd en zei, ‘Ah, ik ben niet echt dood gegaan van die 47 kogelwonden!’ Hoewel, eigenlijk was het iets anders dan dat… maar misschien laat ik je dat nog een keer weten. Maar de bedoeling was om dit te verdienen en dan moet je erbij blijven.”

Omdat Whedon Age of Ultron als een oorlogsfilm beschouwt, moest er ook een slachtoffer zijn. Quicksilver was ”de meest arrogante en irritante” en om die reden viel de keus voor hem. Hebben jullie de film al gezien? En wat vond je ervan? Laat het ons weten in de comments.

NieuwsFilm

meest populair