Plotdetails en shortlist regie nieuwe ‘Spider-Man’ onthuld?

Deadline omschrijft de film als een ‘coming of age’ verhaal.

Deadline heeft allerhande details in handen gekregen rond de aankomende Marvel-reboot van Spider-Man. Na twee pogingen van Sony, is het nu de beurt aan Kevin Feige & co. om de beroemde webslingeraar succesvol naar het witte doek te brengen. Niet alleen heeft Deadline nu een shortlist van de regisseur in handen, ook hebben ze wat nieuwe details over het verhaal.

Eerst echter die shortlist. Er zouden zes regisseur beoogd worden voor de belangrijke plek in de film. Jonathan Levine, Ted Melfi, Jason Moore, John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein en Jared Hess zijn de namen van de zes mannen. Een beslissing over wie van hen de touwtjes in handen mag nemen, zou mogelijk volgende week al genomen worden.

Het vakblad onthult verder dat Kevin Feige en Amy Pascal werken aan een reeks van drie tot vier films. Bekend is al dat het géén oorsprongsverhaal zal worden. Feige vertelde eerder nog dat zijn filmstudio er vanuit gaat dat iedereen onderhand wel weet dat Peter Parker gebeten is door een radioactieve spin.

Om af te wijken van eerdere producties, zou Peter Parker ditmaal langer op de middelbare school gevolgd worden. Zodoende omschrijft Deadline de film als een ”coming of age verhaal”, met een toon die lijkt op ”John Hugher humor en emotie.”



NieuwsFilm

meest populair