Regisseert Joss Whedon 'Star Wars: Episode IX'?

Disney zou de regisseur niet kwijt willen raken.

Dit bericht mag met een grote korrel zout genomen worden, tot er een officiële bevestiging is. Moviepilot claimt dat regisseur Joss Whedon de regisseur is van Star Wars: Episode IX. Whedon maakte recent nog bekend dat hij zich niet langer als regisseur bezig ging houden met het Marvel filmuniversum en stapte vervolgens van Twitter. Zijn reden daarvoor: Hij moest zich concentreren op zijn schrijfwerk.

Nu stelt Moviepilot dat Whedon aan Episode IX werkt. Verder meldt ook Making Star Wars, dat een redelijk goede staat van dienst wat geruchten betreft heeft, dat een regieplek voor Whedon "een sterke mogelijkheid" is. Wie hun bron is wordt niet onthuld, maar de website stelt dat Disney Joss Whedon niet wil verliezen en hem daarom dit project geeft.

Van de regisseur is bekend, dat hij een groot van de franchise is en hij heeft met The Avengers en Avengers: Age of Ultron laten zien in staat te zijn grote films te regisseren. Anderzijds zijn er ook geruchten dat J.J. Abrams, die komende december The Force Awakens brengt, de film zal regisseren. Weer andere geruchten stellen dat Rian Johnson, die nu werkt aan Episode VIII, de film brengt.



NieuwsFilm

meest populair