Eerste poster & synopsis 'Sicario' van 'Prisoners'-regisseur Denis Villeneuve

En een reeks foto's uit de mysterieuze misdaadfilm.

Al in september verschijnt de nieuwe film van Denis Villeneuve, de Canadese filmmaker die afgelopen jaren indruk maakte met Incendies, Prisoners en Enemy. Hieronder tref je de synopsis aan voor het mysterieuze misdaaddrama Sicario, gevolgd door de eerste poster en een aantal foto's.

Sicario - Spaans voor huurmoordenaar -, met rollen voor onder meer Benicio Del Toro, Emily Blunt, Josh Brolin en Jon Bernthal, laat zich als volgt omschrijven:

"Deze film gaat over Amerika... Hoe Amerika fantaseert hoe zij de problemen aan de grens kunnen oplossen en de bijkomende schade als gevolg... en de legaliteit en de morele issues eromheen... Het is een film die omgaat met idealisme en realisme en de spanning tussen beiden. Het speelt zich af bij de Mexicaanse grens, maar het zou zich net zo goed kunnen afspelen in Afghanistan of het Midden Oosten of verscheidene landen in Afrika. In Noord-Amerika staan we onszelf toe dat we dingen doen die andere landen zich niet kunnen veroorloven."

klik voor een vergroting



Villeneuve werkt nu aan twee titels, namelijk de Blade Runner-sequel en de sci-fi film Story of Your Life. Eerste krijgen we dus Sicario, die deze maand in première gaat tijdens het Cannes Film Festival en vervolgens vanaf 1 oktober in de Nederlandse bioscoop draait.









NieuwsFilm

meest populair