Video

Eerste beelden 'The Sea of Trees' met Matthew McConaughey en Ken Watanabe

Beide heren hebben maar één doel: zelfmoord.

door Bram de Groot op 14.05.2015 om 11:21 in Video
Al weer ruim een half jaar geleden kregen we een eerste blik op de film The Sea of Trees van regisseur Gus Van Sant (Milk, Good Will Hunting). Ondanks dat de trailer nog niet is verschenen, zie je hieronder al wel een eerste clip, met hoofdrolspelers Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club) en Ken Watanabe (The Last Samurai).

McConaughey en Watanabe spelen in het drama twee mannen die zelfmoord willen plegen in het het zelfmoord-bos onder aan de berg Mount Fuji. Diepgaande gesprekken zorgen voor de nodige zelfreflectie en overlevingsdrang. Andere rollen zijn voor Naomi Watts en Katie Aselton.

The Sea of Trees gaat op het Cannes Film Festival in première en zal de Franse bioscoopzalen bereiken op 9 september. Verdere releasedata zijn niet bekend.


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

budspencer

Avatar

Klinkt als een interessante dialoogfilm.
Dat kun je aan deze mannen wel overlaten. Ben benieuwd.

DeMuizenkoning

Avatar

Kijk erg uit naar dit project, McConaughey is sowieso geweldig bezig de laatste jaren!:Y heb al een keer iets gezien op tv over dit bos, was wel redelijk creepy.. Erg benieuwd hierna!

Roeltje

Avatar

Komt ie ook in Nederland uit? Ben hier best wel benieuwd naar.

Poltergeist

Avatar

Iets om in de gaten te houden.

HeroNeill

Avatar

Alles wat McConaughey, sinds Mud, aanraakt veranderd in goud. Wat grotendeels ook terecht is, want in ieder project laat hij zijn talent zien en weet hij me mee te slepen!

Dit verhaal spreekt me wederom erg aan, net als de aanwezigheid van Watanabe. Laat maar doorkomen

KeesjeNL

Avatar

DeMuizenkoning "Kijk erg uit naar dit project, McConaughey is sowieso geweldig bezig de laatste jaren!:Y heb al een keer iets gezien op tv over dit bos, was wel redelijk creepy.. Erg benieuwd hierna!"
Ik weet niet of ze op diezelfde locatie hebben gefilmd, menig lijk hangt daar nog aan een strop die ze jaren geleden om hun eigen nek hebben gedaan. Het is echt een gruwelijke plek om filmopnamen te doen.

DeMuizenkoning

Avatar

KeesjeNL "Ik weet niet of ze op diezelfde locatie hebben gefilmd, menig lijk hangt daar nog aan een strop die ze jaren geleden om hun eigen nek hebben gedaan. Het is echt een gruwelijke plek om filmopnamen te doen."


Ik had het eigenlijk meer over het verhaal van het bos zelf, maar even snel opgezocht, en een goed gedeelte van de film is opgenomen in Mount Fuiji, waar dat zelfmoord bos (Aokigahara) ligt, maar heb er geen idee van of ze ook echt daadwerkelijk in dát bos hebben gefilmd...

benjamin

Avatar

Slechter nieuws want dit is een selectie van de tweets na de voorstelling in Cannes

"#TheSeaOfTrees is pathetisch, voorspelbaar en nog een oceaan andere negatieve adjectieven. What the f..., Gus? #VertigoCannes #Cannes2015" (Steven Tuffin)

"Ending t/ day on a low point: SEA OF TREES might be t/ film critics unanimously agree on. "Disappointing" is putting it lightly. #Cannes2015" (Niels Putman)

"SEA OF TREES: Dimestore mysticism of a highly maudlin and unpleasant order, passionately and deservedly booed. #Cannes" (Scott Foundas)

"#SeaOfTrees is what Gerry would have looked like if Nicholas Sparks wrote the script. Naomi Watts is great though. #Cannes2015" (Lieven Trio)

NieuwsFilm

meest populair